Mmnj IKRAM_01 vlla bn bayılcam artk benm dr ne beklyr ya acaba 37+1 ı’m hala gün de vermedi bısy de nst agrılarım çıkıyor hala bklyo
Mmnj 3prens1prensesmom sağlıkla büyüt bnde gün aldm bugün perşembe günü dogum inşallah yine de bana göre çok attı gibi ama 38+1 de doguma alcak 6 günüm felan var inşallah
dilek6 Gamzea22 çünkü 2 sezeryan durumu yada 3 sezeryan durumu risk oluşturur ve hiç bi doktor bu sorunu yaşamak istemez
Canookii Yigit_Yagiz_Moms benim kontrol haftaya 36 +2 olacağım o zaman da sonraki zaman için her hafta mı çağırıyor bide şey benim doğum şekli belli değil çatı muayenesini yapmaz galiba henüz demi?
Yigit_Yagiz_Moms Canookii evet artık her hafta çağırması lazım çünkü sancın var mı diye bakacaklar bir de bebeğin kalp atışları ne durumda diye nst ye bağlıyorlar 38-39 da genelde yapıyorlar çatı muayenesini
Canookii Yigit_Yagiz_Moms anladım canım henüz nst ya hiç girmedim gidince nst ye de bakarlar o zaman doktor 40 yapacağım çatı muayenesini demişti 40 dan önce de bakılabilir demek ki
Yigit_Yagiz_Moms Canookii tabi bakılabiliyor çünkü herkes 40. Haftada doğurmuyor sonuçta. Kuzenim 38. Haftada normal doğum yaptı mesela. Çok var böyle olan. Bebek gelişimini tamamlamışsa zaten gelmeye karar veriyor ☺️
3prens1prensesmom Mmnj normal guzelim o ben gecen yil oglumu 38+5te dogurmustum 😊 iki gebelik arasi yakin oldugu icin ve kilomuz 3kiloyu gecince beklemedi doktorum 😌 anne karninda duracagi bir gun disarida 1 haftaya bedel o yuzden durabildigi kadar dursun ☺️
Mmnj 3prens1prensesmom aynen saglıkla gelsinde 38+1 haftaya bugün gözlerimizi açıyoruz inşallah 🙏😍şuan 37+1
melek_aytn01 Biz 36+4 günlük olduk ikinci sezeryan olucam daha gün almadım sorun olurmu acaba geç mi kaldım