sevgininpitircikleri 77Bebek35 canım selam, gittm çiğdem hanıma şuan için memnun kaldım ilk gidişime göre . 10-15güne tekrar gideceğim, keseyi gördü içerisinde embriyoda oluşuyo olduğunu söyledi .
77Bebek35 sevgininpitircikleri ayy cok sevındım hadı hayırlısı saglıkla gelsın inşallah bıraz soguk gelmıs olabılır kendısı ama zamanla gıttıgnde senı tanıdıkca daha sıcak kanlı davranıyor zamanla anlarsın renklı gosterıp resım verıyor
sevgininpitircikleri 77Bebek35 yani oda haklı onda devam edicekmiyim etmiycekmiyim bilmiyor sonuçta ama 10-15güne tekrar gideceğim içim ısındı diyelim
dygoflz marsuk34 Atilla Bey yapısı gereği sanırım soğuk ve tersleyici bir tavırda. Ben de 1 kere gittim ve devamında tercihim olmadı. İlk izlenim çok önemli.
marsuk34 dygoflz ben bir süre çok memnundum ancak psikolojim kaldırmadı cidden shdjdjd şimdi liv vadiye gidiyorum 💗
Merivvee marsuk34 merhaba bende Avrasya da Hatice Can hanıma takipliyim hemen karşı odasında Atilla beyin iletişimi de çok kuvvetli ve çok cana yakın birisi gebeliğimin başından beri onda takipliyim kesinlikle tavsiye ederim
Asure123 marsuk34 Avrasya hastanesi Hatice Can hocaya gidiyorum çok memnunum💗güleryüzlü ilgili ve iletişime açık bir insan
marsuk34 Yenianneadayi2208 benim özel sağlık sigortam var o yüzden katkı payı ödüyorum sadece. Hastaneyi arayınca her doktorun fiyatı hakkında bilgi veriyorlar direk ☺️