Serifekrtkn Kızlar 18+4 olduk sürekli idrara çıkıyorum kasigimda yavaş yavaş hareket hissediyorum artk 4 yaşında kızım var ama unuttum önce böyle oluyor muydu sizinde oldu mu
Egemenveannesi Serifekrtkn wc den kalkıyorum bazen sonra geri oturuyorm bazen yarm saat burda bekliyorm bi daha git gel yapmamak için 33 haftaligim
Minigiim-vebenn52 Şimdi tekrar gidiyorum tuvalete beş dk önce gitmiştim öyle diyim dşwpwlw Sinirim bozuluyo artık sürekli geliyor 30. Hafta Başından beri böyleyim
Ebosamo Yani şöyle söylim gece, gündüz yoruldum artık lavaboya çıkmaktan. Markete bile çıkmaya korkuyorum. Sürekli lavabodayım🤦🏻♀️
_Tazeanne Yorgan yastık koyup tuvalette uyuycam artık 😂😂önceden böyle değildi 16+4 haftalığım bir haftadır daha ayağa kalkmadan birdaha geliyor hahahaha
Sennur16 Yeni ögrendim ama transferden beri sürekli su içme istegi ve surekli wc ayyyy bezdum🤗son ayları düşünemiyorum
senafa_ Serifekrtkn aynıyız ya 17 haftalık sürekli çişim geliyor gece 3 kere gidiyorum gitmezsem kasıklarıma sancılar giriyor 🥹