SeydaaYlmz Hayatatli309 bende 2 tane bir de biri 2.5 biri 3.5 yaşında deliriyorum resmen ama birsey diyemiyorum anlamayacaklar çünkü 🤷♀️😂
Mrvm005 Hayatatli309 3.5 yas kizimla hamilelik oncesi asiri bagirma kizginlik sebebiyle antidepresan kullanmaya baslamistim. Asiri rahatlatmisti beni. Ben durulunca o da durulmustu. Hamilelikte biraktim sukur iyiyim.
LamiyaCetinkaya Hayatatli309 Benim oğlum da tekbaşına oynamaz, parka da gidemediği için tepemden inmiyor, her şeyi de soruyor artık 😂 Neden konuşmuyor diyorduk, şimdi neden susmuyor diye isyanlardayım😂😂
SeydaaYlmz Hayatatli309 benimkiler de aynı bir de öğlen uykuları da yok artık sabah bi kalkıyoruz yatana kadar ben topluyorum arkamdan geri dağıtıyorlar evin içinde ordan oraya zıplar tırmanırlar şimdi birini uyutuyorum diğeri daha uyanık 🫣
SeydaaYlmz Mrvm005 bende içiyordum hamilelikten dolayı bıraktım ama doktora söyleyip kullanabilcegım var mı diye sormayı düşünüyorum bi siz hangisini kullanıyordunuz
Mrvm005 SeydaaYlmz zedprex di sanirim. Ilk 3 ay bende dusundum gidip konusmayi cunki aglama krizlerim cok fazlaydi. Sonrasinda vazgecip kendimi rahatlatmaya calistim hep. Eger farkli bir yol bulabilirsen benim gibi kullanma ilaci derim var
Hayatatli309 Mrvm005 yok canım öyle değilim bende ama yoruluyorum arada bağırıyorum illaki ama ondanda anlamıyor:)
SeydaaYlmz Mrvm005 benimde ilk başta zedprex di sonra başka ml yüksek birseye geçtik faydası olmayınca. Ağlama krizlerim falan yok benim ama kızlara çok yükleniyorum elimde olmadan herseye hemen sinirleniyorum heryer toplu temiz kalsın gibi takıntım var biraz da ondan kaynaklı sanırım
Elfve 4 buçuk yaş kızım beni delirtiyor. Allah’ım kendi kendine bişi yapmayı sevmez yemek yemeyi sevmez huysuz bencil dağınık bi kız oldu deliriyorum
Mrvm005 Hayatatli309 negatifligimizi gordukleri gun daha bi yaramaz oluyorlar ya. Ne laftan ne sozden anliyorlar. Normalde benden korkardi bugun beni zevkleniyor kizdigimda hakli bi konuya kiziyordum. Baktim olmayacak gulecegim esime mesaj attim geldiginde o kizdi. Cok kizdigim icin heralde yuzsuzlestik 🙈🙈
Mrvm005 SeydaaYlmz temizlik takıntısı hamilelikten sonra kalmadi bnde. Ilk gebelikte hic yerimden kalkamadim kanamalardan dolayi sonrasi da sağlıktan onemli.dehil deyip sapmistim