Minikbiriiii Kızlar doktorum ultrasonda yumurtanın güzel gözüktüğünü söyledi şeklinden ötürü falan yumurtanın nasıl oldugu bu şekilde anlaşılır mı acaba
sweetmom_ Minikbiriiii ay bugün bende böyle bir olay yaşadım adetim geçeli 2 ay oldu doktor yumurtan ve yumurtalıkların büyümüş dedi gebelikte yoktu bende tarlusala başladım.
likesah Minikbiriiii yumurtanin buyuklugunr gelisimine vs bakarak soyluyorlar bunu sanirim. Bana da yumurta takibi yapilmisti ultrasonla bakip guzel gelismis gibi yorumlarda bulunuyordu doktorum
sweetmom_ likesah benim de bugün gelişmiş dedi de gebelik olabilir mi bu ay. Adetim 2 ay geçmis pcos var.
likesah Minikbiriiii sekille ilgili bana hic yorum yapmamisti doktor boyutuna bakip guzel demisti ama sekil de onemli demek ki size oyle soyledilerse
sweetmom_ Minikbiriiii evet. Acaba beklesem mi biraz daha dedim ama dayanamadım. Tarlusal kullanmaya başladım.
sweetmom_ likesah ama tarlusal kullan dedi bende başladım bugün tarlusal yumurtlamaya etki eder mi? (Yanlışım varsa düzeltin) Tarlusal galiba sadece rahmi temizlemek için diye biliyorum da ben.
likesah sweetmom_ bende de pcos var tarlusali birkac kez adet sokturucu olarak kullandim baska hangi amacla kullaniliyor bilmiyorum
180220 @sweetmom_ baya geçmiş konunun üstünden ama tarlusal kullandığınız zaman mı yumurtlama oldu yoksa öncesinde mi