teacher-mom21 Kızlar göbek ve vücut çatlakları ne zaman başlar 18. haftamdayim krem falan sürmeye başlasam mi ??
Blueberry0 teacher-mom21 başla cnm. herkeste farklılık gösterir ne zaman catlayacagı. Ben 33 haftalıgım hiçbişey sürmedim baştan bu yana tek bir çatlağım yok
tugcesakzci teacher-mom21 vücudunuza göre değişir ben 10. Haftadan beri kullanıyorum 28. Hafta henüz bir şey olmadı. Ama istersem dünyaları süreyim genetiğim de varsa vücudum yatkınsa yine çatlarım maalesef.
teacher-mom21 Blueberry0 maşallah size önceden de göbeğiniz var mıydı benim bekarkende şişkinlik çok olurdu şuan da aynı gibiyim
Blueberry0 teacher-mom21 benim göbeğim çok yoktu öncesinde. şimdi de 33 haftalık hamileyim ama hiç karnım yok sanki . Bazen de gözüme çok büyük geliyor. Çatlama olayı genetik de olabilir işte kimisi herşeyi sürer gene de çatlar😅
Asyabuse İkizlere hamileydim 32+5 e kadar hiç çatlamadım zaten 33+6da doğum yaptım 1 haftada 10-12 çatlağım olmuştu. Ama ben hep yağ sürdüm ikiz olduğu için zaten erken büyüdü karnım. Bio oil kullanmıştım son zamanlarda da doktorum madecassol önermişti