Yeni77 Asuala nasıl yaptınız acaba ben tamamen bu konuyu unutmuşum sipariş vermeye de zaman yok belki bende kendim halledebilirim
Asuala Yeni77 trendyoldan essetasarim sayfasin da panolar var sipariş verdim etrafına kuru çiçekler yapıştırdım bu kadar 😊
Asuala melikemstf cicekler vardı bende sadece isimli pano ve ayıcık aldım ayıcık 25 tl panoya 90 TL idi
teachermom1 Bu kapı süsünün olayı ne? Dış daire kapısına mı asıyorsunuz yoksa evdeki bebek odasına mı? Gerekli bir şey mi?
Egemoms1303 teachermom1 valla hocam benimki özentilik 😂 burda görmesem aklimda yoktu 🤯 ilk hastane odasının kapısına asılıyor galiba sonra odaya yada oda kapısına sanırım 🧐
Egemoms1303 ebrulina evet ya çok güzel modeller var ama kafamda hep arasına toz girer temizlerken zor olur oluyor 🤭
ebrulina Egemoms1303 arasına toz girecek yer yok korkmayın komple epoksiden yapıldı yanlarında açıklık falan yok
BUSRA-2121 rabiaozcans iki hafta gibi bir sürede geldi diye hatırlıyorum ☺️ gayet güvenilir el yapımı olduğu için süre uzun bence Merak etmeyin ☺️