Slc Sbealyihnan Sbealyihnan yaptım canm cuma günü ama çok zor gevti benim doğumum Allah’a şükür bebeğim sağlıklı ben daha yürüyemiom acıdan dikişlerim çok güzel atılmış ilgi alâka aşırı iyiyidi ama bünyem kldrmadi
Sbealyihnan Slc normal doğum mu yaptınız sezaryen mi, bu arada geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah:)
Slc Sbealyihnan amin canm benim sezeryanla oldum 🥹şekerden dolayı zorunlu kılındı ama hiç korkacak bişey yokmuş yani keşke normali bekleseydm
Zeyba Bende şuanda üni hastanesindeki mine hocaya gidiyorum çok iyi doktor ilgilenmesi bakması harika şehirde de başlayacağım tuğbana randevu aldım bakalım 2 yere gidicem
Slc Yaseminmericli baş çevresi günden güne büyüdü 2 hafta büyüktü 3 e çıkıyordu beklerse daha sıkıntılı olabilir solunum sıkıntısı yasaya bilir ddi 38 5 te aldı
Defne10 Sbealyihnan merhaba yılbaşından önce sorduğumda 12 13 demişlerdi şimdi 20 falan olmuştur heralde 🙄
Sbealyihnan Defne10 yine iyi ya Alaattin kaçarın 30 bin olmuş. 35+2 yim beni kabul etmez herhalde değil mi bu saatten sonra
Defne10 Sbealyihnan eder diye tahmin ediyorum çünkü özel olduğu için sorun etmiyorlar ben 32. Haftada gitmiştim gelebilirsin istersen demişti
Sbealyihnan Slc orada gittiğim bir doktor yok ki kabul etmezler. Şehirde mi yapsam diye düşünüyorum 37+4’üm. Siz doğum yapmış mıydınız. Sebahattin beyin 18 bin diye duydum doğru mu acaba