Sbealyihnan Balıkesirde oturup Alaattin Kaçarda doğum yapan arkadaşlar var mı? Nasıl doğum yaptınız yorumlarınızı bekliyorum.
Edos123 Sbealyihnan bende yeni Alaattin beye geçtim merak ediyorum bir tanıdığım bütün sülale ona gitti hepsi memnun ama hepsi sezaryen 😀
poyrazin_annesi28 Sbealyihnan Ben yapmadım ama çevremde çok giden var. Uzaktan görüyorum yani. Fazla abartildi. Sürekli fiyat arttırdığını duyuyorum. Nasıl olsa özel ve insanlar abarttiya
Slc Yengem norml istedi ısrarla sezeryanla yaptrmk istedi alattin yengem ısrar etti bebeğin saçı görünürken doktor geldi baş çıkarken ellerini bağladı yengmin karşısına geçip ıkınma nefes alıp ver ddi yengem bağırdıkca da ben sana norml isteme çek böyle dedi🙄
Edos123 Sbealyihnan evet kendi istekleriyle oldular bana hiç demedi engelli olabilir falan diye bilmiyorum çokta hastası var bu kadar kişi tercih eder miydi bilmiyorum en son gittiğimde çok ayrıntılı baktı bebeğime
Slc Sbealyihnan Alaattin herkese çocuğun engeli olabilir dio benim çevremde de herkes mutlaka doktor degistrdi
BoraRmysaEsndmr Sevgi hastanesi Sebahattin çelik çok iyi bir doktor. Ben takip ve kontrol için gitmiştim. Doğum konusunda bilgim yok ama çok ilgili bir doktor kendisi
Midwife10 Edos123 canım benim 24 e kadar alahattin beyde herşeyim iyiydi ama herhangi risk durumunda hemen satışı koyuyor hepsi emin ol
Slc Sbealyihnan evet canm bana yengeme ve geçenlerde bir arkadaşıma hep bebekler engelli yurt dışına test gönderelim on bin bilmm ne dio moralini Bozuyo insanın. İkili tarama güzel bile olsa ense klin dedi 6 7 tanıdığım ondan vazgeçti . Yengem norml doğum istediği için bebeğin saçı goununce geldi doğuma ellerni kllrini bağlayıp karşıma geçti ıkınma nefes al ver ddi dio ben acıdan bağırınca sen istedin norml dogumu çek böle diomus kadına daha dogarsam gitmm dio 😆memnun kalanlar nasl memnun anlamıyorum
Damlacaa Daha 8 haftalik falan hamileydim 1 kere gittim o zaman bile direkt ilerisi iicn sezeryan dedi 🤠 Ertan beyede iki kere gittik kendisi dogumu bebek belirler derdi o da hep. Bir de dogum harici cocugum olmuyoken 2 ya da 3 kere gittim galiba tetkik sonuclarina bakip hicbisi demiyor yani bakiyor direkt su ilaci bu ilaci al demeye basliyor insani konuşturmuyor detayli soru soramiyosun yani yuzunude gulerken goremedim hic bilemedim cok daha iyileri vaar 🙂
Slc Damlacaa bide kalp atışını duymak istemiştim napcan duyup diye azarladı beni😆 hiç konuşmuyor adam
Damlacaa Ha bir de ne alakaysa genetik testi sonucuma bakip oglun olursa zihinsel engeli olabilir demisti ondan baskada hic bi doktorda bunu duymadim 🥲 Yollarimizi erkenden ayiridk , şişirilmiş bir isim oldugunu düşünüyorum
Sbealyihnan Damlacaa benimde ikili tarama testi sonucum biraz sıkıntılı çıkmıştı ama benim kafamı karıştıracak şekilde konuşmadı. Ama bence Balıkesir’de başka doktor olmadığı için tercih ediliyor.