nilsubldn
Haftalik değişiyordu. Doğuma 2 hafta kaldığı için bıraktım. Aynı liste ile devam edeceğim ama rutinimi yazayım. Ekmek olarak sadece Tam buğday tuketiyorum. 3 litre suyu mutlaka içmeye calisiyorum. Pirinç olarak basmati pirinç kullanıyorum Sabah 10 buçuk gb kahvalti 12:30 13:00 gb ara öğün (yoğurt yada kefir meyve badem fındık) 14:30 15:00 arası öğlen 16:30 17 arası ara öğün ( ceviz kabak çekirdeği) 19:00 19:30 arası akşam 21:00 21:30 arası ara öğün (süt incir yada kayısı badem fındık balik yediğim gün süt yerine çay içiyorum )
Öğlenleri önceki günden kalma sebze yemeği varsa o yoğurt yada çorba yapamıyorum ekmek yoğurt, kaşarlı tost ayran, kabak havuç salatası, yeşil mercimek salatası, tam buğday makarnası yeşillikli salata.
Akşamları da hafta da 1 gün mutlaka balık,
1 gün tavuk, 1 gün kırmızı et, tavuk ve etin yanında pilav, haftada 1 gün etli kuru baklagil yanında pilav yogurt, diğer günlerde çorba sebze yemeği yoğurt. Tüm akşam yemeklerinde bol yeşillikli salata var.
Sabahları, süt 2 yumurta zeytin kaşar beyaz peynirdomates salatalık yeşillik 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, yine aynı menu artı olarak menemen, aynı menu yumurta yerine yesillikli omlet. Son iki alternatif de fıstık ezmesi yok. Simit kadar peyniri süt yeşillik domates salatalık 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, son olarak yulaflı smootie oda 1 subbardagi süt 3 yemek kaşığı yulaf 1 muz 4 ceviz 4 kayısı 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi hepsini blender da geçirip içiyorsunuz.
Tabi bu bana Özel hazirlanan bir liste ama ana tema 3 ana 3 ara öğün et balık baklagiller sebze kuruyemiş süt ürünleri bunların hepsinden almak umarım işinize yarar