Zuhales Kızlar 32. Haftadayım. İlk oğlumuzun ismi Kerem. Şimdiki hamileliğim için eşim Karan istiyor ama benim içime sinmedi pek. Karan ismi ile dalga geçerler mi ilerde “Kara” diyerek 🙈 Sizce düşünmeli miyim Karan ismini çok kararsızım .
Tatar59 Zuhales bu aralar o kadar çok dalga geçilecek isimler koyuyolar ki karam dikkat çekmez bence 😁
K-Canseven Zuhales Kerem ve Karan ismi birbirleriyle çok alakasız geliyor bana. Çünkü Kerem , Allah’ın isimlerinden biri , dini kökenli bir isim . Karan ismini de hiç beğenmiyorum ya. Şu sıralar çok kişi koyuyor ama
Meral_56 Zuhales ilk oğlunuzun adi cok guzel . Karan da guzel. evet dalga geçilebilir ama cocuklar her isimle dalga geçiyor. O çok büyük bir sorun degil de Karan in anlamlarindan biri karanlık demek o bence kafa karıştırıyor.
Tatar59 Zuhales evet o sıkıntı var işte. İsim koymak ne zormuş ya. Ablası da Zeynep hem uyumlu oluyorlar gerçi uyumlu olsun diye düşünmemiştik ama demek ki böyle isimleri begeniyormusum.
Zuhales Tatar59 Bir avukat olarak söylüyorum. Çocuk ilerde dava açıp değiştirir :) Bence başka bi isim koyun çocuk üzülmesin hep kafasına takar çünkü güzel bir isim olmadığı gibi söylemesi de zor 😞
Tatar59 Zuhales ben de kendi ismimi hiç sevmiyorum ama değiştirmeyi düşünmedim hiç ya inşallah bizimki de yapmaz öyle şeyler 🤭 Bakalım henüz kesin karar değil doğuma kadar 50 kere değişecek gibi duruyor