Sumeyyealts Merhabaalaaar hanımlar kız bebişi olanlar kızınız kime benziyor genelde kız baba ve babaanneye benzer derler siz ne düşünüyorsunuz 😂
Elifinannesi5454 Sumeyyealts bzde bnm kopyam koca tarayla hc alakası yok😊 hep takılıyrm hatta eşime szdende soyadını aldı olsun dıe😊
ElifKarata Sumeyyealts görüntüsü eşim huylarida çekmeye kalasıca kaynanama cekmis🤣🤣 çok sinir oluyorum hazetmedigimi birebir doğurdum valla bu kadar mı olur
Minnosaannee Sumeyyealts 3 oğlum var ikisi esim ve katinvalideme benziyor. Bi tanesi de abime benziyor. Katinvalidemin çok baskın bi geni var inanın goruncelerim çocukları ve onların torunları bile tıpkı kayinvalidem . Bi kızım olursa asla benzesin istemem onlara 😬
Sumeyyealts ElifKarata offf demeee bende korkuyorum bu durumdan hahahah huyları bana çeksin ben çok sakinim 😂😂
Sumeyyealts Minnosaannee hahahaha bende erkekler anneye benzer diye biliyordum demekki sizin kaynana geni baskın 😂
nniduaa Sumeyyealts benim yeğenim var tip olarak aynı babası yani abim 😄😄 huy olarak halası yani beeen öyle diyolar ben farkedemiyorum ama
Azraannesi Sumeyyealts benim kızım aynı babası sadece gözler renk olarak benzemedi eşimin gözleri yeşil 🤭🤭