Elifinannesi5454 Kevserehdhd hamıleykn kullnmadm ama ısrar yolu enfeksıyonunda kullnmstm hamıleykn kullanıp kullanlmadgnı bılmyrm
Besst Kevserehdhd ben şuna bir hafta sabah akşam kullanıyorum ishal için aldım bide crpem çok yükselmiş
Besst Kevserehdhd Kız enfeksiyon ilacının memnuniyeti mi olur bir hafta kullanacağım sonra gidip test yapacağım eğer düşmüş mü diye 31 haftalığım
Besst Kevserehdhd mantık olarak enfeksiyon teşhisini nasıl koyacak tabiki bazı değerlere bakarak tahlil yaparak bu hissedilecek bişey yada elle muayene edilecek bişey değil
Kevserehdhd Besst tamam da doktordan iyi mi bileceksin demekki alttan bakınca görmüş işte niye bu kadar diretiyosn
Kevserehdhd Besst ben bende enfeksiyon var mi yok mu diye sormadım ki.flagly ilaci kullanan var mı dedim bir daha oku
_Tazeanne Kevserehdhd vajinal enfeksiyon alttan bakarak görülür bende alttan muayene oldum dediğiniz ilacı kullanmadım ama devamlı antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum bende de enfeksiyon var inşallah kurtuluruz
Kevserehdhd _Tazeanne başka doktor antibiyotik verdi sonra araştırdım fitil daha mantıklı geldi bu fitilide doktor vermisti
_Tazeanne Kevserehdhd bende fitil kullandım çok iyi geldi ama sanki bir daha kullanmam gerekecek sırf alttan muayene edecekler diye de gitmiyorum enfeksiyon ilaçtan daha zararlı kullanın doktor ne verdiyse