fatos2404 SeydaaYlmz sağlığımız gitmesinde valla en önemlisiymiş oğlumda ilk üç aydan sonra herşeyi yapardım gık demezdim bu fıtık nerden başıma bela oldu ki daha 8+6’dayız yolun başı sonunu hayretsin Rabbim 🤲🏻🥺
Zeynoym fatos2404 daha dün aldım mutfak hariç bütün ev cam kapı banyo tuvalet aklınıza ne gelirse detaylı temizledi elimi hiçbir şeye sürmedim sabah 8 geldi akşam 5 gitti bi kahvaltısını hazırladım 850 ₺ sitede oturuyorum evim çok büyük cam balkonumda öyle 4+1
fatos2404 Zeynoym bakalım abla yarın gelecek birinin vasıtasıyla çağırdım küçük bi yerde yaşıyorum bulmak zor temizini bulmak daha bi zor 🙄
sudecirak1716 Deletedmom_110 yok önceden orda oturuyordum evlenmeden önce şuan bursadayim😏Cook izliyorum oralari
fatos2404 Deletedmom_110 İstanbul eşittir pahalı yüksek fiyatlar demek o yüzden daha küçük bi şehir düşünmüştüm 🤷🏻♀️
Deletedmom_110 fatos2404 hayır aslında öyle değil İstanbul’da çoğu şeyin fiyatı küçük diğer şehirlere oranla daha uygun 😊
Cerenbelis1 fatos2404 ben ayda bi kere alıyorum yardımcı abla 3 saatlik olarak anlaşıyoruz 400tl alıyo camlar ev sil süpürme toz alma balkonları banyoyu yıkama mutfak dolaplarının dışını üstten siliyo ve koltuğu siliyo işi biterse ama bende yardım ediyorum
Cerenbelis1 fatos2404 ay bende bi iş yapıyım belimin ve kuyruksokumu ağrısından duramıyorum yapmamak en iyisi
Meryem6704 Bizde ev taşıdık, ilk hamileliğim ve son haftalarım çok yorucu diye temizlikçi tuttuk burda dip köşe 500tl ye yaptı temizliği ama temizlik şirketleri 1300 falan demişlerdi ben bi abla buldum o yaptı sağ olsun
gudmorningbeya fatos2404 hayatımda ilk defa temizlikçi aldım geçen gün doğum temizliği diye eve öyle bir bıraktı ki yemin ederim o gelmeden ev da temizdi iki hafta olacak hala her gün düşündükçe sinir krizi geçiriyorum asla helal etmedim aldığı parayı pis kadın
fatos2404 Deletedmom_110 dışardan hep öyle lans ediliyor aslında evet çok olduğu zaman rekabetten uygun oluyor