07sudeeee 22 haftalık detaylı ultrasona gitdik 5mm böbreğinde genişleme çıkdı bu durumu yaşayan varmı? Yardımcı olur musunuz ne zaman düzeldi
GiGi1 07sudeeee bizimde 22.haftada gözlemlendi doğuma kadar takip ettirip strese soktum kendimi hatta kalpte parlaklıkta vardı ve doktor down sendrom şüphesiyle kan vermemizi istedi 15 gün kan sonucunu bekledik vs çok strese soktuk kendimizi yok yere.. 16 gün önce kucağıma aldım oğlumu çok şükür şimdilik herşey yolunda Rabbim kimseyi evladıysa sınamasın kendinizi lütfen strese sokmayın🙏🏽🌸 çoğu bebekte özellikle erkek bebeklerde gözlemleniyor🩵
Cansuu-h 07sudeeee bizimde 22 haftada detaylıda böbrek genişlemesi görüldü 9 cm di 27/33 haftalıkkende gittik büyüme devam ediyormuş doğumu bekliyoruz o zaman netleşcekmiş
Ozr42 Bendede her iki böbrekte 3.3 mm çıktı . Erkekmi seninki erkeklerde genelde oluyormuş zamanla geçiyormuş. Bana doktor doğduktan sonra 2 çiş sonrası geçer dedi. Ve erken sünnet öneriyolar. Çevremdede vardı hiç bi problem yaşamamışlar. Sadece dediğim gibi erken sünnet yapmışlar
07sudeeee Ozr42 bizimde iki böbrekte çıkdı 5mm bebeğimde erkek sünnet konusunda söylediniz için çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız💙
mihraveannesii GiGi1 merhaba bizde bugün detaylı ultrasonda böbrekte çok az bir genişleme ve kalpte parlaklık görüldü. İkisininde doğuma kadar büyük ihtimalle geçecegi ama ikisinin bir arada görülmesinden dolayı genetik bi hastalık olabileceğini söyledi sizde aynı sorunu yaşadınız sanırım bir sorununuz varmı
07sudeeee mihraveannesii merhabalar bizim kalpde birşey çıkmadı iki böbrekde 5mm genişleme görüldü doğuma kadar geçebilir dedi veya doğduktan sonra geçiyormuş kontrol edicez geçene kadar dedi genetikte öyle bir hastalık yok inşallah geçer biran önce sağlıkla kucağamıza alırız
07sudeeee mihraveannesii böbrek genişlemesi çoğu bebekde görülür dedi erkek bebeklerde daha çok görülürmüş
GiGi1 mihraveannesii merhabalar evet aynıları çıktı Nipt24 test yaptırdık yazın çok strese girdik vs ama çok şükür doğduktan 1 gün sonra böbreklere bakıldı ve normal denildi raporumuzda dahil kalpteki parlaklık içinde önümüzdeki hafta gideceğiz fakat o çok önemsiz diyor doktorlar. Çok çok şükür ki herşey yolunda bugün 16.günümüz🙏🏽🧿🤲🏽🩵
mihraveannesii 07sudeeee inşallah, geçer derken emindi doktor ama ben nedense huzursız oldum başka hastalık olabilir dediği için, bide tıbbi genetiği vs yolladı ama kızımdada ikili teste sıkıntı çıkığ yollamışlardı, sanırım akrabalık olduğu içinde yapıyolar
07sudeeee mihraveannesii biran önce inşallah geçer yazdım doğuma kadar geçebilir doğumdan sonra geçebilir bunun bi zamanı yokmuş her bebekde farklıymış daha da büyüyebilir tek yapılacak şey takip etmek
mihraveannesii GiGi1 çok sevindim allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤darısı bize bizde saglıkla alalım inşallah kucagımıza
GiGi1 mihraveannesii inşallah canım içini ferah tut doğum anında sadece bebeğime odaklandım hiçbir şey düşünmeden öyle yap herşey çok güzel geçiyor🥰
Nevammm Bağırsakta sıvı toplanması ve kalpte parlaklık var dendi bana da detaylıda, amniyon sıvısı vermedim riskli diye fetal dna için de bütçem yetersizdi. Böyle olup sorunsuz doğuran var mı
Hri Nevammm Mehabalar bebeğinizin bağırsaklarindaki sıvıyla gelişme ne oldu acaba banada öyle bilgi verdiler merak ediyorum