Beyzanur1122 Merhabalar kızlar 35 haftamdaym bugün nst hareket azlığı çıktı detaylı ultrasona bakıldı suyunda azalma biraz görüldü her ihtimale karşı ciğer geliştirici igne vurdular ve günlük nst ye gircem ve bebeğimin başı 38 haftalık benim gibi olanlar
Zehrabal1 Beyzanur1122 36+1 haftalığım benim bebeğimin başı da önden gidiyor şuan 39 ile uyumlu imiş . Bana normal doğum çok zor sezaryan olacaksın dedi doktor size bu konuda bişey söyledi mı
Belgin7 Beyzanur1122 merhabalar ben de bugün 35. Haftaya girdim suyum cok azalmış gecen haftadan bu yana kilo almamış çiğer geliştirici vuruldu. Sizin bebeğiniz nasıl umarım iyidir🙏 kilo almış mı yeniden kontrole gittiyseniz bana da yön vermiş olursunuz yorumlarınızı yazabilirseniz🥰😊
aysecen_06 Beyzanur1122 sizinle aynı durumdayım 35 haftalığız sıvısında azalma var haraketlerde yavaş ve az. Herhangi bir müdahale yapılmadı şu an takip ediyorlar
Esilamm Bende 34+2 de kanama yaşadım gittiğimde sancım yoktu ciğer geliştirici yapıldı birde kasılma önleyici nidicart hap ve progestan verdi pazartesi tekrar gideceğiz bakalım kafası da önde 36 37 ile uyumlu dedi kilosu ise 2440 idi
Beyzanur1122 Belgin7 merhabalar ben ben 35+3 de sezeryana alındım hareketleri az çıkıyordu nst de benim doktorum da birkaç gün öncesinden iki tane ciğer geliştirici vurunmami söyledi benim bebegim 2600 doğdu çok şükür kuveze girmedi ertesi gün beraber taburcu olduk sizde korkmayn erken diye düşünüp aslında çok güçlü onlar şuan 5 günlüğüz çok şükür sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️🙏🏻🙏🏻
Youngmotherr Belgin7 canım benim oğlum da 35den 36 ya hiç kilo almamıştı doktorum hareketleri ve solunumu iyi olmasaydı alacaktı ben bekledim 40+3 de suyum gelince doğum yaptım 3520 doğdu son haftalar daha çok kilo alıyorlar