N-23 Canım benimde gebelik riskliydi bebeğin eşi asagıdaydı tam yerini tespit etmek için emar istedi ama bende panik atak var o yüzden çektirmedim bi yanım pişman bi yanım panik atak var diye zaten duramazdım diyor
Mrvcakatt Kardele_nn0 yaa riskin de fazlaymis cok , esimin kuzeninin esi kistleri varmis. Onunda emr cekilip ameliyata almislar. Ameliyat oldugunda daha 13 haftalikmis suan saglikli bebegi var
Umtszmom Hsret1234 bilip bilmeden yorum yapmayın emarın önünden bile geçilmez ne demek ya kadını telaşlandırıyorsunuz emar da radyasyon yok zarar vermez bebeklerin kalbine bakmak için hamilelikte çekiyorlar tomografi röntgen ile karıştırıp korkutuyorsunuz hamile bir kadını
Busraaylmz19 Kardele_nn0 19 haftalikken acil ameliyat oldum ben ameliyat sonrası crp değerlerim düşmediği için doktor mecbur MR çekmem gerek nerde ne var görmeliyim ama MR çekersem bebegin kalbi durabilir riskli gerekirse tüm vücut ultrason yaparız ama mr cekemem sana dedi. Genel cerrahi uzmanı bunu söyledi ve çekmedi şükür gerek de kalmadı değerlerim düşmüştü. Çok geçmiş olsun ama bence doktor değiştirin
Bsrrgl Hsret1234 lütfen siz bu boş telaşınız ile bu tür ciddi postlara yorum yapmayın. İnsanı germeye gerek varmı. Çok biliyorsanız siz doktor olsaydınız. Surda hepimiz insanız anneyiz adayız şurada hassas olmayan bir insan yok eminim sizde öylesiniz en iyisi yorum yapmayın sizde kırılmayın.