Kardele_nn0 28 haftalık ken kontrolü ilişki sonrası hemen pembe akıntı geldi ve 2 gün geldi sağdece iç çamaşırımı kirleti ne olduğunu bilen varmı yada bi sorunmu bu?
mombarbie_ Kardele_nn0 genelde o haftalarda bu tip kanama görür görmez doktora gitmek gerekir doktorunuzla konuşun
acarsmom Kardele_nn0 böyle riskli şeyler için beklemeyip doktorunuza sorsaydiniz Allah korusun beklemeye gelmez 🥺
nb- Kardele_nn0 sorun tabi ki. 2 gün beklemişsin bi de. Hemen doktoruna bildir bu durumu. Ultrasonla baknadan anlaşılmaz sıkıntı olup olmadığı
Kardele_nn0 Egemoms1303 evet bekledim çünkü bende anlamadım ne o ve ilişki sonrası geldiği için dedim bayadır olmuyordu ondan olmuştur kesin
Kardele_nn0 mombarbie_ randevusuz gidemiyorum malesef ve randevumda 1 aralıkta mecbur yine beklemek zorundayım
E-kse Damarlarindaki kan akisi arttigi icin ve kilcal damarlarin daha hassas oldugu icin olmus olabilir. Yine de doktoruna sormanda fayda var
Kardele_nn0 acarsmom daha 3 4 gün önce oldu ve randevu aldım ama işte 1 aralığa verdiler mecbur beklicem ama kötü bişey yok demi bişey olmaz
mombarbie_ Kardele_nn0 acilden giriş yapabilirsiniz kadın doğum acil bu gibi durumlar için var tehlikeye atmayın derim
GTubaa27 Gerekirse özel hastanede bir doktora başvurun imkanınız el vermiyorsa doktorunuzun olduğu hastaneye acilden giriş yapın diğer arkadaşlarında dediği gibi beklemek olmaz hiç birşey yoksa bile içiniz rahat etsin