sweetmom_ papatyaolsun çok sağolun. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda yardımınıza ihtiyaç duyacağım. İnşaAllah ikimizde bebiş haberi alır süreçte birbirimize destek oluruz.
Buseemm papatyaolsun Cigdems Bende bir adanali olarak hemsehrilerimi gormek sevidrirdi 🥲 ama maalesef adanada kalmiyorum canin memeleketim adini duyunca özledim 🥺 !bende birbucuk senedir evliyim esim varikosel amiyati oldu ve bu surecte 1 kere hamile aldim ardindan 2.5 ay sonra kurtaj yapildi gelismeme sebebiyle 1 ay icimde ölü kalmis. Ameliyat olali 1 sene oldu bu ay gecen gün genetige gittik tahlil verdik. 2 ay da cikacakmis sonuc bu ay da adet olmazsam kendime baktirmaya gidicem bakalim bnde biseyler var mi ? Esim düzelmiş bi kac ay önce testleri normal cikmisti. Eger herhangi bi sorun cikarsa bende bu yollardan gececgim sanirim …..
papatyaolsun Buseemm ayy canım hemşehrim çok geçmiş olsun. Kendini üzme sen ve eşin iyi olduktan sonra gerisine tıpta çareler tükenmez Allah’ın izniyle, bak eşin iyiymiş, sen de tahlillerini yaptır güzelce gerisini Allah’a bırakalım
Cansu128 Cigdems benim yumurtalıklarım tembelmis ve değerlerim hep düşük çıkmıştı polikistik över demişti doktorum
Buseemm papatyaolsun oyle yapıyorum canim hakkimizda hayirlisi umarim hicbiseye gerek kalmadan olur. Ama benim soyle bi dusuncem var bence ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim yaptigim testlere tekrar baktim da bu ay da bi tane erken gebelik testi ypmstim kuruma cizgisi hayal bile olsa cikmadi direk negatif yani bu ay.kaset teslerde de cizgiler belliydi bide afedersiniz kanama oldu ama simsiyahdi yani hic normal adet kani degil gbiydi sizce olabilir mi?
Buseemm bu da yine yapilan testlerden biri Sizce ben hayal mi görüyorum?? Bu da adetten 5 gün onceki test zaten ilk bununla umutlanmistim Kimyasal gebelik geçirmiş olabilir miyim?
papatyaolsun Buseemm yaaa canım benim evet ben de gölgeli bi çizgi görüyorum. Kanaman da olmuş evet anlattığın gibi kimyasal geçirme ihtimalin yüksek gibi kuzum
Cigdems Buseemm kimyasal gebelik 2 kere geçirdim ben. Kan vermiştim betahgc hormonum 38 lerde çıktı dr bana hamilesin dedi ama 2 günde bu değerin 2 katına çıkıyor olması gerek dedi 2 gün sonra kan verdim 90ları geçmişti doğal ilerliyor bir daha gel dedi kan testi verdim 40 a düşmüştü değerim. İlerlemesi gerekirken gerilediği için kimyasal dedi 2 gün sonra regl oldum. Kanamayla attım çok ağrılı oldu coraspitin verdi doktor. Rahat atmak için. Sadece testle kalmayın derim sağlık ocağında kan testlini verip öyle takip etmeniz daha doğru olur
Buseemm Cigdems kan vermistim 0.33 cikmisti bi daha da kan vermedim zaten adet görünce su an adet olmam gerekiyor bi gune fln günüm geldi
Cigdems 15 den sonra gebelik başlıyor ama bekle biraz daha bakalım inş gebelikle sonuçlanır. Aslında gecikme olup 1 hafta sonra kan vermek en doğrusu çünkü bende gebelik vardı 1 hafta sonra kimyasala dönüştü en azından o süreçte ümitlenmemiş olursun. Öteki türlü çok seviniyorsun 1 hafta sonra olmadığını öğreniyorsun
Buseemm Cigdems sanmiyorum zaten hamile oldugumu cnku gecen ay icinde resmen hissediyodum sanki var oldugunu biliyodum ama bu ay hiç bisey hissetmiyorum