Hilal_blc Ay kızlar kimse bana dogduktan sonra 1 saat uykuyla duracağımı neden demediniz 🥹 dogmadan önce dogsunds uykusuz kalaym diyordum şimdi az uyuyaym diye dua ediyorm djdmdkdm neyse gebeşler napiyonuzz
anapanda12 Hilal_blc 4 aylık kızım var diş kaşıntısı yüzünden ne uyuyorum ne uyumuyorum zombi modunda 4 aydır günler nasıl geçmiş hayret ediyorum 🤭
Minnosaannee Hilal_blc ben günlerce hatta aylarca uykusuz kalıp. Migren nobetlerinde tüm gün uyuyup acısını çıkartırdım. Şaka bi yana Allah yardımcın olsun uykusuz ana anamıdır looo demek geldi içimden sbsmsnsbk 😂😂😂🤭
Aaa122 Hilal_blc 3 hafta kaldı doğumuma bi tırstım😄 şimdide uyunmuyor da o zaman daha zor olacak sanırım
Zeynep_ze Hilal_blc yaa bende dün doğurdum sezaryenle kimse bana sütün gelmesinin bu kadar zor olmasını söylemedi ne zaman sütüm artacak bebeğim emmek istiyo ama bende yeterli süt yok:(
_tuuggcce_ Zeynep_ze emzirdikçe süt çoğalacak canım, sen stres yapma ☺️ bol su iç, tahin helvası, bulgur pilavı, kuru incir, hurma bunlar süt yapıyor ☺️
Aaa122 Zeynep_ze ılık duş alın banyo da masaj yapın göğüsünüze aşağı doğru gelir sütünüz bi de emzirmeyi deneyin sürekli pes etmeyin
_tuuggcce_ Hilal_blc benim bebeğim sakin bir bebek olmasına rağmen uykusuzum kız 😅 tek sıkıntı hep ilgi ve kucakta olup oynamak falan istiyo o da insanı yoruyor haliyle 😅 Allah kolik bebek annelerine sabır versin bu arada onu da söylemeden geçmeyeyim. Ama bunlar süreç kızlar öyle düşünelim ☺️☺️
-Annem Hilal_blc Tazeee anne hoşgeldin 😍 Bende dogursam artık diye bebemin yolunu gözlüyorum 🤦🏼♀️ 39 olduk bugün tam ama ne gelenn ne gidennn ne agriii ne sizii hicbirsey yok 😂 Göbeğim olmasa hamile değil gibiyim o derece 👀
Hilal_blc -Annem allah yardim etsb bacim bende de var senin gibi bi arkadas dogmak icin dua ediyor djdjdkdkdkd
_tuuggcce_ Hilal_blc bize güveniyorlar işte ondan ☺️ zamanla düzelir her şey çok güzeller 😍😅 yakında da kucak istemeyecekler
Youngmotherr Hilal_blc 3 aylık bebişimle mücadele ediyorum. Çok erken diş kaşıntısı başladı patlak veriyor 🥲
_tuuggcce_ Youngmotherr ay benimkide 2 ay 27 günlük dişler kaşınıyor belli yani neden öyle erken oldu ki 🫠
Delidolu Hilal_blc Şuan Bende UyuMaya caLisiyorum ama Olmuyo Sırt Ağrısı Bı yandan Mide ağrısı Bı yandan Birakmiyo ya