Deletedmom_112 Kızlar penti, e bebek ve artışın hamile taytlarını denedim beğenemedim bi türlü içlerinde rahat edemedim. Oysho pahalı onu eliyorum. Bunlar hariç önerebileceğiniz hamile taytı var mı ?
alitalia Deletedmom_112 H&M den aldım before after taytı fitilli çok rahat ettim. Doğumdan sonra da rahatlıkla kullanabilirsin
e_blue_sky_a Deletedmom_112 bende dün e bebek denedim. Sevmedim. Lcwaikiki den indirimde 2pantolon aldım hamile pantolonu. Evde giymek için ise taytlari da kaliteli idi
yamanagihan Deletedmom_112 aekadadım gecen sene hamileydi lcden galiba tayt almış baya da kullanmıştı gecen ayda bana verdi daha kullanmadım
Deletedmom_112 birhamilelikgunlugu hangisinden aldınız panelli olanlardan mı ? Fitillilerin bedeni kalmamış
birhamilelikgunlugu Deletedmom_112 ay panelli ne demek bilmiyorum kusuruma bakma 🥺 yani genisletmeli daraltmali iki taraftanda duz siyah fitilli degildi
Deletedmom_112 birhamilelikgunlugu anladım canım teşekkür ederim bugün gidip bakayım inşallah buluruö
Deletedmom_112 e_blue_sky_a bütün gün lcw gezdim mağazalarda yoktu online satışta da bedenleri kalmamış
e_blue_sky_a Deletedmom_112 bedenler gayet güzeldi lcw de örneğin m giyen m alabilir ya da L giyen kendi bedenini. İnternetten bulursan al
Deletedmom_112 Cimcat canım ben artıştan aldım içi şardonlu m dar geldi sonra fitilli şardonlu çıktı L denedim oda aşırı bol oldu. Esneme yapıyor mu giydikçe ?