Kelebeekkkk 10+6 dünden beri sümüksü beyaz şeffafı ve hafif sarımsı geliyor idrar yaparken parça şeklinde düşüyor resmen normal midirrr???
susaMom_ Kelebeekkkk Bende ki beyazla sarımtırak arası akıntı oluyor yoğun biraz ve idrar rengim baya yoğun sarı sebebini bilmiyorum ama normal olduğunu varsayıyorum
Aybarssmom_ Benim de çok fazla oluyordu iç çamaşırımda normal demişlerdi ama siz yine de doktorunuza danışın parça şeklinde düşecek kadar olmuyordu bende
Kelebeekkkk Aybarssmom_ yani böyle bi kaç kere gördüm idrarda onun dışında resmen sünüyor aşağı doğru
keremtahamom_ susaMom_ akıntı olması normal idrar renginin koyu olması ise az su tüketimini gösteriyor. Ne kadar açık renk idrar o kadar iyi su içmişsin demekki demişti doktorum. Yeterli su içildiğinde akıntı rengi de sarımtrak olmuyor beyaz ya da şeffaf oluyor
sinemdengiz Kelebeekkkk merhaba ben de farkettim ki yumurtlama günümde veya reglime 1-2 gün kala oluyor belki sizde de aynısı vardır günlerinizi bi kontrol edin isterseniz..
susaMom_ keremtahamom_ inanın bana günde 2.5 ltye yakın su iciyorum yine de yaranamiyorum belki enfeksiyon durumu vardır bilemiyorum 7. Haftaya gelince kontrole gidicem henüz kalp atışlarını da duymadım bebişin