Rabiagzlcn Merhaba benım 7 gundur kanamam var bazen pembe bazen koyukahve doktorum yerleşme kanaması oldugunu soyledi bu kadar uzun surermı yaşayan varmı
Sennur16 Rabiagzlcn ah kızlar ah kaç günüdr yazıyorum bende bakınıyorum. O kadar cok kanamam oldu ki ilk başta. Pembe kahve kırmızı çamur gıbı vs derken dün çok agrım vardı. Tüp bebek ile hamıle kaldım bugün kese görmeye gittim o kadar umutsuzdım ki çok şükür hersey yolundaydı ve ben hala inanmıyorum çünkü hem kanamam hem agrım vardı.
beyzosunmelegi Rabiagzlcn cuma gecesi pembe lekelenmem olduğu için acile gittim kanamamın olduğunu söyledi ve Progestan verdi dün kendi doktoruma söylediğimde kanaman durmuş ama ilaca devam et dedi kalp atışını da duydum çok şükür. Genelde böyle durumlarda Progestan veriyorlar özellikle kan pembe, kırmızı olunca
Rabiagzlcn Kan testleri 2 şer yukseldı 3 defa ıkı gun arayla yaptık ama çok korkuyorum boyle bırsey yaşadınızmı
Rabiagzlcn Acaba baska bır doktora gıtsemmi keseyide gördü normal falan dedı ama içime sınmıyor normal bırseymıs gıbı hıssetmıyorum hıcbırsekılde dınlenmem gerekıcegını ve ılaç kullanmam gerektıgınıde soylemedi
Sabirsizanne2510 Rabiagzlcn bende 6, haftanın başındayım bugün kahverengi kanama başladı az az, doktoruma mesaj attım hap verdi düşük olmasın diye siz de riske atmayın, umarım sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz
Rabiagzlcn Sabirsizanne2510 ıns cok korkuyorum sagsaglım kucagımıza alalım bebişlerimizi Allah kımseye yasatmasın dusuncesı bıle cok zor
Rabiagzlcn Sennur16 benım bugun 12. Gun dun ilaca başladım dun asırı kahverengı kanamam oldu bebegı ve kesıyı gorduk cok sukur ama dusuk rıskı var dedı ilacta yanetkı yaptı galıba asırı uyku ve uyusma yaptı 7 günde rapor verdı ama neden kanama oldugunu hayla soylemedı dusuk rıskı var dedı acaba sızın neden kanama oluyormus
Sennur16 Rabiagzlcn bana hamılelk bastan sonra riskli birseydir dedi heran her risk olabılıyor dedi. Ama şuan senin kesen güzel yerı iyi etrafına içinde kanama yok. Kişiden kişiye degısıyor dedi kanama. Yerlesme kanaması olarak adlandırıyorlarmış. Ama doktorum dedi ki biz ne yaparsak yapalım eger bir bebek saglıksızsa düşecekse düşecektir ki zaten düşsün. Kaygı stres ve üzüntüden uzak dur diye çok uyardı bunlar çok etkıler dedi. Benım kanamam çok ama çok fazlaydı. Rabbimin mucizeleri işte korkamayın bende korkmuyorum artık nasibimiz neyse o olacak. Olamayan birsey içinde minnak bebeklerımızı üzmeyelim🤗
Rabiagzlcn beyzosunmelegi fitil olarakmı alıyorsunuz agızdan ben agızdan aldım benı cok kotu sersemlettı uyusma ve uyku yaptı
beyzosunmelegi Rabiagzlcn doktorum ağız olarak almamı söyledi bende de sersemleşme oluyor arada özellikle sabah aldığımda