badem1 Bebeği kanala girmeden suni sancıyla doğum yapan var mı arkadaşlar acaba bebek kanala girmeden suni sancı verilse acilmayla beraber bebek kanala giriyor mu ?
Gozdecaner badem1 bebek kanala girmediyse çok zor suni sancı boş boş sancı çekmenizi saglayabılır şans ısı aslında ama annem beni o şekilde 2.5 günde doğurmuş 😅
K-Canseven badem1 Kızımın kafası büyük olduğu için kanala girmedi. Suyum geldi, hastaneye gittik. Beni hep yürüttüler kafası kanala girsin diye, işte ben sancımı karşılarken anca kanala girdi , sonra da doğdu çok şükür
badem1 skuscu off kimisi de sancıyla girdi bebeğim kanala diyor benim sancm var nst de çıkıyor ama acilmam yok sancı da hissetmiyorum bebeğim kanalda da değil 39 dayım tam ne yapacağım bilmiyorum🤦🏻♀️
badem1 Gozdecaner oda eziyet yaa keşke sonunda ne olacağını bilsem ona göre suni sanciya tamam yada hayır istemiyorum diyebilirdim🤦🏻♀️
skuscu badem1 canım kötü düşünme inşallah sende olur herkesnki farklı bende olmadı ama sende olur belki yine de doktorlara sor benm bildiğim bebek aşağı inip baskı yaptıkca açılma oluyor bebek inmediyse açılma olmuor malesfff
skuscu skuscu dua et bolbol bebeğin inmesi için spor hareketleri fln var öyle çabala inşallah iyi geçer kavuşursunz güzel düşün
skuscu badem1 edin bolbol yapın :) kendinize iyi gelcek yazıları okuyun kötü diyorsa hiç girmeyin bile bu sizi etkiler doğumda rahat olmanız lazm stresli yada korkmus deil
Mzzz Benim kanala girmedi kendi sancinda çok az olduğu için suyumu patlattı doktorum su patlayinca gerçek sancıyla beraber hem bebek kanala girdi hemde acılmam hızlı oldu 🙏