Yagmurakyurek 26haftalik gebeyim ilk gebeliğim ilk tekmesini 22+2de Hisetim fakat eskisi gibi haraketli değil bir iki kere tekme atior haraketlerinde azalma oldu bir sorun teşkil eder mi tecrubeli anneleri yoruma bekliyorum 😇🧸🩵
Cansel76 Yagmurakyurek bende böyle bi post açmıştım acile gittim nst’ye bağlandım bi sorun yoktu sonra doktor ultrasonla baktı makat geliş ters dönmüştü yani poposunu dönmüştü
Cansel76 Yagmurakyurek valla benim bebede 3gündür hareketlerinde azalma var bugün tekrar bi doktora gidicem
zengooo 26.haftada aynisininyasadim hatta post actim 26.haftada bisey var herkes yazmisti aynisini biraz daha bekle oynar
Yagmurakyurek Birde böyle çok narin vuruyor hep öyleydi haraketli değildi ama bu aralar epey durgunlasti bir iki kere atior o kdr normaldede çok hareketli bir bebek değildi ama haraketlerinde azalma olduğunu hisediorum göğüs kafesimde ağrı var çok
Merveogz33 Yagmurakyurek bi doktoruna görün bence için rahat etsin ayrıca bazen bebeğin canı hareket etmek istemiyor 😅 tatlı veya kahve tüket zararı yoksa bir de öyle kontrol et uzanıp
Yagmurakyurek Merveogz33 valahi bir aydır ama en son doktora gitim gayet iyi olduğunu söyledi doktorumuz böyle azalma var denedim ama baya azaldı haraketleri normaldede öyle çok haraketli bir bebek değildi ama haraketlerinde azalma Hisetim 😇 bidaki muanem 8aralikta kemik ağrılarım göğüs kafesi ağrısı leğen kemiği kuyruk sokumu ağrısı çoğalmış durumda haraketlerindede azalma yaşadım acaba sebebi nedir
Merveogz33 Yagmurakyurek sağlık ocağına gidip bebek kalp atışını dinle korkarsan ayrıca hamile için kuyruk sokumu ağrısı egzersizleri yaz dikkatlice onları yap bende siyatik çok çektim şükür düzeldim vücut dengen değişti ve alışık olmadığın bir durum normal göğüs kafesinde organların yukarı çıktı rahim yukarı büyüyor ondan baskı yapıyor ☺️
papatya25_ Cansel76 benim kontrolüme daha var makat gelişli olması bir sorun oluşturur muymuş birde sizde tekmeleri derinden daha çok makat ve karnın aşağısında mı hissederdiniz