mavideniz6 Allah razi olsun saolasin. Tabiko oyle ben kendisine de yorum olarak dedim zaten kanamanin seyrine bakmasi lazim eger ki yogun sekilde geliyosa gitmen gerek diye. Ama maalesef kürtaj denmis. Sanirim 9 haftada kalp atisi durmus ama o zamandan bu zamana nasil hic kanama olmamis anlamadim yani yine de bence arastirilmasi gerek bunun neden klabinin durduguna bakilmasi lazim. Demissin ya bunlar normaldir felan denmesini dogru bulmuyorum tabiki tamamen normal degil bu durum ama lekelenmenin türünu tskip edip yogun olup olmaidgina bakmali ilk olarak benim cok yogun gelmisti mesela bildigin regli oluyomusum gibiydi bir saate 4 tane ped degistirmistim normalde iki saatte bir degistirilmesi gerekiyo ama bende cok yogundu. O yizden ilk olarak kanamanin yogunluguna bakmasini söyledim ayrica korkutmak da istemedim bende gebeyim suan Allah korusun bende olsa ben evde heralde dusup yigilirdim ne yapacagimi bilmezdim o yuzden her durumu goz onunde bulundurmaya calisalar ilk once sakin kalmasini soyleyip kanama durumuna dikkat et dedim