Mom98 Aşılamadan sonraki 5. Günüm ara ara adet sancısı gibi karın ağrısı vuruyor bazen bel ağrısı ve göğüslerde aşırı hassasiyet var adet mi olacağım bilemedim bunları yaşayanlar var mı aranızda kızlar
Mrl-1gvn Mom98 Benim ilk aşılamam da o şekilde olmuştu ama adet olmuştum ben inşallah sizin olmuştur hayırlısı olsun hakkınizda herkes de aynı belirtiler olmuyor sanırım .
tatlibebegim_ Mom98 benim aşılama olduğum günden beri böyle belirtiler vardı, zaten döllenme olursa 5 yada 6.günler tüplerde döllenip rahime düşüyor
Mrl-1gvn Mom98 Benim 2.aşılama yapıldı benim ilk gün yapıldığı gün kasık ağrım oldu bide o gün ben pazara gitmiştim o gün baya ağrım oldu kendi Dr um yoktu başka bir Dr yaptı aşılamamı
Mrl-1gvn tatlibebegim_ Bende ara ara bel ağrısı oldu Kasık ağrım sancım pek olmadı 1.asilama daki gibi hiç bir belirtim yok adet olma belirtim de yok sadece göğüslerim çok sızlıyor şu sıra ara ara sağ kasığımda batma sızı ağrı oluyor test yapalım diyorum eşime eşim sabret bekle diyor 😂 kan testi de pazartesi mi salı mi ne çıkacak sonuç sanırım
Mrl-1gvn tatlibebegim_ 16.gün bugün 1.asilama da benim 2.hafta adet olcakmışım gibi sürekli ağrım oldu sonra afedersin çok gaz oldu kan verdim 3 gün sonra mı ne adet olmuştum 2.asilamamda ilk gün bi kasık ağrım oldu sonra ara ara belim ağrıdı bide ayakta dururken çok yürüdüğüm zaman ara ara kasıklarima sancı girdi bide göğüslerim sızlıyor yani öyle pek bı belirtim yok
Mom98 tatlibebegim_ ben idrar testi yaptım daha dün dayanamayıp pozitift çıktı meğer kullandığım iğnelerden dolayıp beta hcg yüksek oluyormuş normalmiş moralim bozuldu
tatlibebegim_ Mom98 progestan verdi bana 12.haftada bıraktım şuan kullanmıyorum, duphastonda bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor eğer tutmazsa adet olursun
Mom98 tatlibebegim_ yine normal günümde olurum adet dimi gecikmez adetim boş yere umutlanmaktan çok korkuyorum