Gulsumbusra 4 ay oldu taşınalı hala bi arkadaşım yok. Ünye’de ikamet edenler bi ses verin tanışalım ya ☺️
Minigiim-vebenn52 Ayy hemşerim 💖💖 Ben İstanbuldayım Ordu merkezliyim inşallah çok mutlu olursun orda 🫶🏻
Gulsumbusra Minigiim-vebenn52 inşallah canım amin ☺️ daha hiç kimseyi tanımıyorum eşim sürekli çalışıyor ben de baya yalnız kaldım çocukla bi başıma sahile gidip bir deniz havası almak bile yetiyor ama bi arkadaşım olsa bana yoldaş olurdu ☺️
celileturk Gulsumbusra Samsun’da yaşıyorum evliyim 29 yaşımdayım. Ailem akrabalarım arkadaşlarım hep ünyede sık sık oradayım haliyle.
Gulsumbusra celileturk yaa keşke burda olsaydınız tanışma imkanımız olurdu belki burda o kadar yalnızım ki 6 ay oldu tayin olalı daha bi tane bile arkadaşım yok ☺️
Duygu_52 Bende orduluyum ama İstanbul’da yaşıyorum canım güzel yerler ama küçük olduğu için insanın çok canı sıkılıyor 😍🌸
Gulsumbusra Olivia valla ben de çok yalnızım eşim çalışıyor hep Arada bi sahile gidip yürüyüş yapıyorum oğlumla o kadar ama arkadaşım olmayınca hiç zevk vermiyor açıkçası 😢