Derinnmom __momm tarifi yazdım canım yukarıda ve gerçekten şunu fark ettim pizzayı pizza yapan hamurudur 😂 Aynı dışarıdakiler gibi oluyor bu tarifle
Egemoms1303 Derinnmom ayy tam benim tarzım incecik ve ideal malzeme 😍 üşenmeyim de yarın yapayım ellerinize sağlık 👌🏼🥰
Egemoms1303 Derinnmom ayy canım babam bayadır istiyordu gideyim de ona yapayım masterchef de izlediğinden beri istiyormuş kıyamam 🤭 deneyeceğimm😍
eminebzkrtt Deletedmom_110 maşallah 🫶 nefis yemek tariflerinin bazılarını tutturamıyorum oktay ustayı da hiç denemedim açıkçası bir de ona bakayım
eminebzkrtt Derinnmom https://www.nefisyemektarifleri.com/kolay-pizza-hamuru/ benim pizza hamur tarifim budur her zaman😅 bir ara seninkini de deneyeyim 🫶
Beeyzanurr eminebzkrtt ya ben bunu yapinda hem kabariyor hem de orhun kitabeleri gibi tasa dönüşüyor ne yapmaliyim
Derinnmom eminebzkrtt asko benim tarifte süt olduğu için hamuru aşırı güzel oluyor aynı kurabiye gibi hafif çok güzel. Biz iki kişiyiz ya senin tarif bize çok gelir 🤍
eminebzkrtt Beeyzanurr ben 3 parçaya bölüp incecik açıyorum ekstra bir şey yapmıyorum. Çok mu fırında bekletiyorsun da taş gibi oluyor acaba? 🤔
Boncukk123 eminebzkrtt canım nefes yemek tariflerine bakıyorum ben Elif ataları takıp ediyorum genelde tutuyor tarifleri
Boncukk123 eminebzkrtt ☺️ bilemiyorum canım ben onda bire bir yapıyorum hepsının tarifi tutmuyo bende ☺️🌸
eminebzkrtt sedseda ay ben ikindin yaptım bi tarif bulup ama tarifi değiştirdim birazcık çok güzel 😍 dışı kıyır kıyır içi yumuşacık oldu