Meliha__ İstanbul Avrupa yakasında oturan anneler… Hangi hastane ve nekadar ücret ödüyorsunuz muyane için birde önereceğiniz doktor var mı
yagmurrrra Meliha__ beylikdüzü medilifeye gidiyorum 565 mi ne muayene doktorumdan memnunum zeynep bedia hanım
Myrtle Meliha__ bahcelievler hizmet hastanesi 1150 tl. Bakirkoyde ozel muayenehanesi olan bir doktora gidecegim 900 tl
alleynagg18 Meliha__ ben kendi doktorumdan çok memnunum gerçekten işinin ehli bi doktor Bağcılar Güneşlide Eray Balcan hoca muayenesi 650 lira
yagmurrrra Meliha__ valla en uygunu medilife ama ben uygun diye gitmiyorum o doktorum medicanaya geçse oraya giderim çok memnunum dünyanın en tatlı kadını kontrolümüz ful kahkahalarla geçiyor 2.hamileliğim yine ona gidiyorum
Meliha__ yagmurrrra evet o hastanesi duydum ama bana uzak maalesef yakın olsaydı bende oraya gitmek isterdim çoğu kişi bana önerdi arkadaşlardan memnunlarmis
peri- bende medilife ye gidiyorum sema arasa muane ücreti 690 tl piyasaya göre doğum ücretleri de uygun diğer iki gebeliğimde avcılar hospital gidiyordum bu 3 cü gebelik medilife gitmeyi tercih ettim
Meliha__ peri- sizdemi beylikduzunde başka semtte varmıdır acaba yerleri Bağcılar Esenler Güngören çevresinde
Meliha__ Dodomom Esenyurt taraflarında orasida bana uzak kalıyor ya yinede ni arayıp sorarım yarın sigortalıya nekadar diye