nb- Aabbccc ne alaka ? Kafadan uydurma laf olsun diye konuşuyolar işte nasıl bi mantıklı açıklaması var bunun ? Nasıl bi bilimsel dyanağı olabilir yani. Saçmalık
Abikardes12 Aabbccc hiç alakası yok bence en güzel kışın yaptrmak dışarıda gezmek tozmak dururken evde dınlenıyorsun
Aabbccc humeyrasmother yaaaa bende başlayacam canım aklımı karıştırıyorlar yazın grip vs.hasta olma şansı yok kışın hep hasta olunduğu için yumurtalıkta yok bünye zayıflıyor diye yazın tercih et diyorlar bilmiyorum 🙂
humeyrasmother Aabbccc ben 2022 ocak karlı bir günde yumurta toplanttım taze transfer oldum ama kalbi durdu haziran 2022 de tekrar transfer oldum bu kez donmuş kızım 8 buçuk aylık
Aabbccc nb- doktor söylemedi ama bazılarından duydum bende bu aralar başlayacam o yüzden sormak istedim burdan
nb- Aabbccc ben de o yüzden dedim zaten doktorun dediği önemli. İnsanlar kafalarına göre bi şey buluyo konuşuyo aldırış etme. Hayırlı bi sürecin olsun inşallah 🤲
humeyrasmother Aabbccc yok cnm kişiden kişiye değişiyor ben yumurta toplama sonrası emin misiniz 12 yumurta çıktığına demiştim
MorKelebek54 Aabbccc tul beneginde mi yazi kisi zamani var mis hey Allahim ya 😂 daha neler duycaz acaba