mnkcvcv 14 haftalık hamileyim ve bir kaç gündür vajinamda bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor aynı zamanda karnında da ağrı var korkmalı mıyım
Htc58 mnkcvcv bnce bir gidin kontrole benimde ağrılarım var kontrole gttim hiç ağrıyı demeden düşük tehliken var dedi 12 haftayım
baab1 mnkcvcv bizde 13 hafta benımde ara ara oluyor bugun randevum vardı ertelendı. Bakalım neler oluyor🤷🏻♀️
Pamuk mnkcvcv Gidin vajinal yoldan rahim uzunlugunuz olcturun. O haftalarda normal diyenlere aldırmayın lütfen.Normal oladabiliyor olmayadabiliyor.Iciniz rahat eder en azından.
Yeldagurler mnkcvcv aynı şikayet ile doktora gittim mantar var diyip fitil verdi ama hala devam ediyor ağrı
baab1 mnkcvcv eger çoksa agrınız bencede gidin ertelemeyin. Benden önce gidersenizde haber verırmısınz🌸 ama olumsuz bır durum oldugunu sanmıyorum ıcınızıde ferah tutun🩷
mnkcvcv baab1 bugün acile gittim idrar testi yaptılar enfeksiyon var dedi doktor ama yarın ne olur ne olmaz birde kadın doğuma gideceğim
baab1 mnkcvcv ya oylemi. Çok gecmiş olsun. İnşallah kısa sürede geçer🌸 bende yarın gidicem bakalım ne cıkar
mnkcvcv _Tazeanne evet gittim rahim büyüdüğü için normal dedi birde idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik yazdı ama kullanamıyorum hemen midemi bulandırıyor
mnkcvcv _Tazeanne içmeye çalışıyorum ama midem hiç bir şekilde kabul etmiyor çıkarıyorum geri gerçekten çok ızdırap oldu o ilaç bana
mnkcvcv Yeldagurler mantar da ağrı yaparmış zaten enfeksiyon tedavi olmazsa mantara dönüşür dedi siz ihmal etmeyin olmadı tekrardan gidin
Yeldagurler mnkcvcv farklı bir doktora tekrar gideceğim çünkü fitil harici bir şey yazamayacağını söyledi ve ben artık ağrıdan bir şey yapamaz oldum
Mercimeek mnkcvcv bence enfeksiyon olabilir bende yaşadım kuzum inşallah düşük tehlikesi vs yoktur ama doktorunu ara hemen