Aabbccc Adet dışı kahverengi akıntı ve bazende az kanama neden olur adetime daha 12 gün var tuvalete peçete vurduğum zaman geliyor neden böyle acaba
Mermar Aabbccc Lekelenme sorunu yaşadığımda spekulumla bakmışlardı rahim ağzında polip vardı. Histeroskopi ile almışlardı. İnşaAllah sizde bir şey yoktur. Muayene olmanızı tavsiye ederim.
Mermar Aabbccc Affedersiniz ama ilişki sonrası da lekelenme oluyor mu diğer bir belirtisi de polibin o çünkü
Aabbccc Enfeksiyon ve mantarımda vardı fitil kullandım bitti iki gün sonra öyle oldu kahverengi akıntım var bazende biraz kan oluyor
Ceku00 Aabbccc bu tarz akıntılar yumurtlamayla birlikte de olabiliyormuş ama sürekli oluyorsa bi kontrole gidin bence smear testi yaparlar muhtemelen
Aabbccc Ceku00 evet tam yumurtlama zamanım zaten sürekli olmuyor çok şükür kanser falan değildir dimi eşimde siğil var acaba bana bulasip kansere mi döndü diye korkuyorum
Ceku00 Aabbccc yok korkmayın ama smear testi de verin her ihtimale karşı tedbirli olmak lazım. Ben de yaşıyorum ara ara bu lekelenmeleri görüntüde bir problem yok ama içim rahat etsin diye smear verdim sonuç bekliyorum
Aabbccc Mermar muayene olacam inşallah canım ne kadar sürmüştü sizin lekelenmeniz ve nasıldı acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim
Mermar Aabbccc Hafta da 1 2 defa oluyordu sonra hiç bir şey yok aradan 1 hafta geçiyordu yine leke 2.dega olmasında direkt doktora gitmiştim canım
Aabbccc Mermar benim 5-6 gündür akıntı gibi kahverengi geliyor koyu değil ama o da peceteye geliyor iç çamaşırıma falan değil
Aabbccc Mermar ilişki sonrası yani normal akıntı şeklinde geldiği oluyor gün içinde nasıl akıntı oluyorsa ilişki sonrası da öyle canım
Mermar Aabbccc Hamileyim şu an lekelenme yine oldu ama pembe kırmızı felandi. Bi kaç doktora muayene oldum polip diyen var rahim ağzı yarası vajinal enfeksiyon diyen de var smear testi de verdim. Artık bende bıraktım doğumdan sonra her şey ney olur diye
Aabbccc Ceku00 valla çok korkuyorum bir bayan polip olduğunu söyledi çok korktum bu durumdan senin lekennmelerin ne kadar sürüyordu canm smear testi zaten verecem
Ceku00 Aabbccc benim de genelde yumurtlama dönemimde oluyordu enfeksiyon mantar da sık oluyor bende ondan da kaynaklanır mı bilemiyorum açıkçası. Arada kistim de olup geçiyor bu arada benim belki o da yapıyor olabilir
Aabbccc Mermar mantar vardı bende zaten fitil kullandim geçen ay aşılama yaptım ondan sonra böyle oldu zaten
Aabbccc Mermar iç çamaşırın kirleniyor muydu peki kusura bakma valla çok korkuyorum ve merak ediyorum ondan soruyorum benim tek peceteye geliyor başka bir şikayetin varmydi
Aabbccc Mermar hayırlısı olsun inşallah sizin içinde inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah