ttazeannee Afro-dit TLC de böyle bir program vardı hamile olduğumu bilmiyordum mu neydi adı kadınlar doğumda öğreniyordu hatta aniden evde kendi kendine doğum yapan vardı vardır yani olabilir hiç belirtisi olmadan hamilelik geçirenler var
Lavinya_21 3 ay gecince 4 ay gecınce ogreneni duydum ama 6 aylık duymadım 😂 belkı bebek hareket ettı diye ogrenmıstır hamıle oldugunu
Afro-dit Lavinya_21 bende en fazla 2 bilemedin 3 aylık hamile olanını öğrendigini gördüm ama bu ilginç
bdenerigokce Afro-dit ben 5. Ayda çok minik hissettim hareketini, dikkat etmesem onu da hissetmezdim 🫣😂 yani 6 ya kadar hissetmemiş olması bence gayet normal herkes aynı zamanda hissetmiyor ki
Afro-dit bdenerigokce ilk gebelikte 22.haftada hissettim mesela ikincide 14 haftalıkti iki sezeryan doğum yaptım yağlı bir göbek kaldı bana demekki böyle birşey başıma gelse anlayamam 🤷
kressida Ohoo doğum başlayınca öğrenenler bile var ya tabi ki olabilir, tlc de “hamile olduğumu bilmiyordum” belgeselinin her bölümü ayrı bi örnek, izleyebilirsiniz