IlaydaOrhanKopuz Merhaba anneler 🌸 Öncelikle bu güzel yolculukta sorduğum sorulara cevap destek olan bütün annelere teşekkürler 🐣 Şimdi hikayeme başlıyorum 🥰 10 aralık saat 11:30 a sezeryan için randevumuzu almıştık herşeyimiz hazırdı bütün hazırlıklar tamamdı.çok yakın iki arkadaşım annem kardeşim eşim sabah hastaneye gidicektik bütün planlamamızı yapmıştık.ta kiii 10 aralık sabaha karşı minik kızım suyumu patlatana kadr 😀 Yatağa girdiğimde saat 1:30 du heyecandan bacaklarım uyuşuyordu uyuyamıyordum.. Gece saat 3 olmuştu ve dedim ki kendi kendime artık uyumalısın sabaha doğumun var enerjik ol tam içim geçiyordu ki bir baktım içimden pıt diye bir minik patlama sesi geldi birden sular akmaya başladı herkesin aynı olmayabilir ama benim inanılmaz suyum geldi kitlendim kaldım şok olmuştum eşimi kaldırdım hemen doktorumu aradım hemen hastaneye tabi. Ben zaten çok heyecanlıydım ve korkuyordum durumlar böyle olunca daha da fena oldum üstüne üstlük bebeğim makat gelişti ve o hastane yolu bitmek bilmedi.hastaneye girdim hemen nts ye bağlandım tahlillerim yapıldı doktorum da benden hemen sonra geldi.apar topar ameliyathaneye alındım.inanılmaz iyi ve profesyonel bir anestezi uzamanına denk geldim şansıma boşu boşuna korkmuşum doğumum çok rahat geçti.nasıl oldu nasıl bitti anlamadım.ne spinal anestezi iğnesini hissettim ne doğum anında herhangi bir acı ya da rahatsız edici baska bişey.tabi anestezi doktoru doğum boyunca ne şikayetim olsa hemen ilaçla müdahale etti ve ben kendime bile şaşırdım 🙊 ilk onu gördüğüm an tarif edemem o duyguyu nasıl ağlamaya bşaladım anlatamam 9 aylık yolculuğun mükemmel karşılığı 🥰🥰 Şimdi 4 günlük olduk yanımda yatıyor bi de sevimli teyzeleri anlatamam 🌸 Allah hepinize rahat vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin ❤️❤️
benan2016 IlaydaOrhanKopuz bebek küveze falan girmedi değil mi bende Pazartesi günü sezeryan olacağım 38+5 oluyorum nedense içimi bir korku kapladı o yüzden soruyorum
IlaydaOrhanKopuz Zeliha66 teşekkür ederim.en korktuğum kısmı oydu.gerçekten acımadı hem de hiç zaten iğne vurulur vurulmaz uyuşmaya başlıyorsunuz o yüzden hiç bir şekilde acı yok
Aycan1234 IlaydaOrhanKopuz Bebeğim plasenta sı yaşlanmış tı çocuk son bir hafta hiç kilo almamıştı 1 cm acilmam vardı ama riskli olduğu için bekleyemedik o yüzden sezeryan oldum doğumda plasenta bebekten tamamen ayrılmıştı normalde ayrılmaması gerekiyormuş
IlaydaOrhanKopuz Gkgk cnm sondayı anesteziden sonra taktılar hiç hissetmedim.çıkarırkende derin bir nefes aldım çıkışını hissettim acı yoktu gene.
IlaydaOrhanKopuz reinamm teşekkür ederim.benim rahmim kalp rahim olduğundan bebek makat geliş o yüzden zorunlu oldu.
Tugcealim Spinal ne oluyor ilk defa duydum aynı sezaryen degilmi spinal olunca başka bişeyimi oluyor. Rabbim bütün hamişlere nasip etsin. Gözünüz aydın sizinde☺️
IlaydaOrhanKopuz Tugcealim spinal bir iğneyle sadece belden aşağınızı uyuşturularak oluyor operasyon.yani bebeğinizi doğar doğmaz görebilme şansınız oluyor 😊