unalelif 30+5 im şu anda midem aşırı yanıyor düzgün besleniyorum ilaç şurup falan bir işe yaramıyor süt içiyorum🤣 mide yanması saçlı bebek demek mi çevremdekiler öyle diyor ama bana bahtıl gibi geliyor 🥰
teacher-mom21 unalelif benim 18 Haftalık vallahi ben bile gece uyuyamadım o yanmada sanki midemde bir asit birikintisi var 😂 özellikle mandalina falan yemeye korkuyorum
Sureninannesi unalelif çok geçmiş olsun 14+2 yim ama hamileliğim başladığımdan beri hem yanma Hemde hazımsızlık var çok zorlanıyorum ama alışmaya çalışıyorum ne zaman geçer hiç bilmiyorum 🤷♀️
HacerEnfal unalelif batıl inanc bu çocuk mideye dokunmuyor kesenin icinde çünkü yediklerimizden dolayı midemiz yanıyor baharatlı salçalı şeyler doktorum bana soğuk süt iç demişti surup gibi etkisi var dedi gerçekten bende işe yarıyor
Tatar59 unalelif hem de batılın dibi. Doğum yaptığım güne kadra cayır cayır yandim kel kızım. 4 buçuk yaşında daha hala kestirmedim saçlarını. Zaten hiçbir zaman inanmadım.
elifsen Mantıken kesenin içinde suda yüzen bebeğin saçı sizin midenizde nasıl etki edecek😅 midye baskı yapıyor hormonlar değişiyor vs vs bir sürü etken var. Baharatlı yağlı asitli şeyleri özellikle akşamları tüketmeyi