Aabbccc leidenschaft amin inşallah canım sizinde inşallah olur sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim
Bbk88 Aabbccc canom benim bir kimyasal gebeligim var 7 ay önce 1 sene dolunca olmazsa asilama dedi doktor ondan ne olur ne olmaz bunu da sorayım dedim tüp bbegi
Bbk88 Aabbccc canım aşılama çok düşük zaten ihtimal peki sen hiç daha öncesinde hamile kalmismkydin birde fiyatlar ne kadar murat hocada
Aabbccc Kubra001111 evet cektirmistim açıktı çok şükür tüplerin eşimin degerleride o kadar kötü değildi yani normal yolla olabileceğini hep söyledi doktorlar ama nasip kısmet olmadı tüp bebek varmış kismetimizde çok şükür ama Allah’a 🙏
Kubra001111 Aabbccc çok şükür oldu canım bende aşılama düşünüyorum artık 3.catlatma ignemi yaptırdım gebelik olmadı :(
Banuus Aabbccc Haziran ayında bizde Murat hocada tedavi olduk mayısta kızımıza kavuşuyoruz sayesinde çok şükür. Murat hoca çok keyifli çok rahat bir adam sizi de rahatlatmasına izin verin ki tedaviniz her zaman olumlu ilerlesin 💖
Aabbccc Bbk88 hayır canım hiç kalmdim hamile ben 2023 fiyatından yararlandım Aralık’ta tedaviyee başladık 40 bin hastaneye verdim iğneler ilaçlar vs.hastanrden daha çok tuttu raporlu değildim ama ben