Anonimane_150 18+4 gunluk hamileyim 56 hamile kaldim kilo çok alıyorum benim gibi olan varmı (kac kilo oldugumu yazmaya elim varmadı😂)😁
Ozgenur445 Anonimane_150 valla canım başta hiç almadım karnımda çıkmadıı 5. Ayıma kadar şu an 5 buçuk aylık hamileyim 8 kilo almışımm ve aşırı Şiş hissediyorum ayrıca karnımda çıktı 🙈😂 ama olsun yeterki rabbim bana ve bebeğime sağlık sıhhat versin ❤️🙏🏻
Hulya06 Anonimane_150 Bende 50 ile hamile kaldım suan 25 🤰haftalığim ve 57 olmuşum hizli mi gidiyoz ne 🤣🙈
Tosbik Anonimane_150 amaaan bosverrr. Bende 90 ile hamile kaldim 105 ile doguma gttim yani 15 kilo almiştim. Dogumdan 15gün snra yine 90 kilo olmuşum. Fark etmiyosun bile gidyor o kilolar 😉 dert etme derim
Anonimane_150 Anonimane_150 Ben kilolar nasil geliyor anlamiyorum kilo alip verememekten korkmuyorumda saglikli bir hamilelik gecirmek istiyorum sadece 😁🙏
Teonam Ben 2 Kasım’da hamile olduğumu öğrenmiştim 50 kiloydum bir ay sonra 54 kilo çıktım 😂 bir ay da 4 kilo almışım ve hayatımda ilk defa 50 üstünü gördüm 😂
Tugba91 20+6 haftalık hamileyim 49 ile hamile kaldım şu an 50 kiloyum sadece bi kilo almışım karnım var baya bebeğinde herseyi normal ama ben kilo alamadim😁
Orianna95 Morcivert061 biliyormusun bende 8 haftalığım 6 kilo kadar verdim ama karnımda inanılmaz bir şişlik var
Sedaaa0 57 kiloluydum dün tartıldım 58 olmuşum 9 haftalığım aşırı da iştahım açık daha doğrusu sürekli acıkıyorum gece gündüz mide bulantım da yok bu 1 kiloyla nasıl kalabildim şaşırıyorum 😊😊
Kbraldemr Anonimane_150 bende 56 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum 29 haftalığım bu kadarkısa sürede çok kilo alıcağımı hiç düşünmemiştim 🙈 boyum uzun olduğu için kilo almamışsındiyor gören karnın çıkmış sadcee diyor kendimi öyle teselli ediyorum 🙈
Orianna95 Şuan 8 haftalığım 80 ile hamile kaldım şuan 74e düştüm bulantıdan kusmaktan baş dönmesinden hiç birşey yiyemiyorum 😩😩😩
Dimple23 Bende hızlı başlangıç yapanlardanım 🙈 17 haftalığım 5 kilo aldım son ayları düşünemiyorum bile 54 le hamile kaldım
Masal03 Kızlar bende 55 ile hamile kaldım şu an 7 aylığız 18 kilo aldım 🙈 gizli şeker çıktı ağır diyete soktular çünkü son 2 ayda daha çok kilo alımı olucakmış o yüzden çok kilo aldığını düşünen herkeze önerim diyetisyene başvurmanız.
Anonimane_150 Masal03 bende 165 168 boyum tam bilmiyorum 56 kiloyla hamule kaldim suan 64. 500 olmusum bende de gizli seker vs mi var acaba suphelenmeye basladim arastiricam🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Bir hafta sonra randevum var doktorumdan çekiniyorum🤦♀️