Fatma77 Hamile kalmadan önce hep bir kızım olsun adı da Asel olsun istiyordum Rabbim çok şükür nasip etti. Farklı isim arayışına da girdim liste oluşturdum vs ama büyük ihtimalle Asel olacak fakat tek isim mi çift isim mi kararsızım. Fikirlerinizi bekliyorum 🤗
Nnoktaa Fatma77 tek isimden yanayım. Özellikle kızlar günün birinde evlendiğinde çift soyisim kullanmak isterse zorluğu olmasın. Asel başlı başına çok güzel bir isim 🥰
AdaKaranfili Fatma77 2 yaşına basacak kızımın ismi Aysu. İkinci kızım 6 aylık olacak. Onunda ismi Amine . Fikir olur belki. İkisininde isminden çok memnunum.Allah bebeklerimizi korusun.sizlerde sağlıkla elinize alın😘🌹
aslhnkrts9 Fatma77 bizim daha cinsiyeti net değil ama olurda kız olursa ilk başından beri tek isim olarak düşündük nasip olursa doğa koymak istiyoruz 😊
Begovicka Benimde iki ismim var ve hic bir faydasini gormedim 😂 hatta zor oluyor, ikinci ismimi kullandigim icin gittigim kurumlarda birinci ismimle sesleniyorlar ve ben her sefeerinde tepkisiz kaliyorum 😂
Fatma77 Begovicka evet benim de iki ismim var bir tanesini kullanıyorum sadece 😂 hani uyumlu olursa çift isimle sesleniriz diye düşündüm de zor olur sanki
AdaKaranfili Fatma77 Aysu- ay gibi parlak.su gibi temiz demek.. Amine -korkusuz anlamı. Çok teşekkürler 🥰☺️