1palyaco Ben şuan sadece folikasit kullanıyorum 6+3 üm siz mesel 10. Haftaya kadar ne gibi takviye kullandınız ? B12 Demir D vitamini vs gibi ? Veya başka?
Gulcan0643 1palyaco ilk 3 ay bende sadece folik asit kullandım daha sonra doktorum ilaçlarımı değiştirdi
Filiz-kkn04 1palyaco sadece folik asit 12 haftadan sonra saglık ocagı d vitamini doktorumda verdi folik asitimi de değiştrdi
AdaKaranfili 1palyaco dufaston düşük önleyici kullandım ve folik asit. Daha sonra başka ilaçlara geçti.
1palyaco Cnsbzkrt evet biliyorum , kimi farklı şeyler de kullanıyor etrafım da kan hapı kullanan var mesela .
ElifKarata 1palyaco gebeligimin en başından beri folikasit kullanıyorum ilk regenesiz max başladım sonra elenatal2 devam ettm.doguma kadar kullanıcam onun dışında en başından beri d vitamini kullaniyorum .19 .haftadan beri de Ferrum kullaniyorum 🥰🥰
_Annemmm4 1palyaco evet kişiden kişiye değişiyor çünkü kimisinin kan değeri az kimisinin vitamini az olabiliyor genel olarak folik asit herkese veriliyor
ipekkus 13 hafta da bana doktorum demir ilaci d vitamini magnezyum başlattı kan değerlerime bakip daha sonra multivitamin baslati 17 hafta şuan sadece mutlivitamin kullanıyorum
Seymanur60 1palyaco ilk aylarda folik asit herkes kullanyr ama diğer vitaminler kan degerleriyle alakalı dördüncü aydN sonra da ek olrk kan ilacına başlanıyor demir eksilgi olmasn diye
_Annemmm4 1palyaco 11 haftalığız şuan Dvitamini damla kullanıyorum. bide hap şeklinde demir eksikliğim olduğu için