Meervemsi Mucizemses hiçbir sorun olmaz canım ama ilk başlarda morarma acıma çok oluyor bir ay sonra alışıyorsun ben göbekten bir kere vurdum göbeğimi hiç bir yere değdiremedim çok hassaslaştı aşırı morardı kol daha iyi
Mucizemses Meervemsi göbekten acı olmuyor demişlerdi bide onu mu denesem demiştim ama zaten göbek korkutucu geliyor açıkçası
happykis12 Mucizemses bence pek acı yok sadece karnın büyüdükçe hareketlerini hissettikçe korkuyosun vurmaya
Smy38 happykis12 ben oksapar kullanıyorum ilk günden beri göbek en kolayı ağrısız iyice elim alıştı valla.
happykis12 Mucizemses sorun olmaz canım ben evde göbekten vuruyorum sağlık ocağına doktora vs. gittiğimde koldan vurduruyorum tamamen sana kalmış tabi yine doktoruna sor
Smy38 happykis12 bebeğe ulaşana kadar karnın katları var yani korkma öyle bisey olsa doğuma kadar kullan demezdi doktor.hem
Smy38 happykis12 inan göbek daha kolay ağrısız yağ dokusu fazla olduğu için bana kolay geldi baştan beri.igneyi ilk açınca havasini al mutlaka sonra dik şekilde korkmadan göbeğine batir delikten 5 cm uzak yere yani ve yavaşça sık acımıyor bile
B_eyaz Ay3 yok gelmez cnm bende öyle bsey düşündüm doktoruma sordum güldü 😄 merak etme bsey olmaz dedi
Ay3 Birbebekbiranneee hareket ettikce bebek sıkıntı oluyor mu yaparken biraz o bölgeyi elimizin icinde kavriyoruz ya zarar verir miyiz diye korkuyorum