Merhaba güzel anneler son zamanlar o kadar çok post açtım ki ciğer geliştirici, benek hareket azlığı vs çok şükür ki bebeğimi sağlıkla bu kadar küçük olmasına rağmen aldım 🙏🙏 bebeğim 34 haftalıktı tam 1 haftadır oynamıyordu, kontrollerde kalp atışının iyi olduğu suyu iyi kordonu iyi denip gönderiliyordum ama anneler hisseder bir gariplik vardı benim böbreklerimi hareket ve tekmeleriyle söken bebeğim gitmişti. Son kontrolümde Sabahtan akşama kadar çekilen nstde bebek çok az hareketliydi ve bebek hareketlerinde hiç bir dalgalanma yoktu. Gün sonunda doktorumun evinden çıkıp gelmesi ile 3 dakikada acil sezeryan kararı verilip anında sezeryana alındım. Ve ortada ne bebeğin çantası ne benim eşyalarım hiçbiri hazır değildi. Üstelik 5 yaşında bana muhtaç bir kızım da varken bu kararı almak ameliyata bu şekilde gitmek hiç kolay değildi. Neyseki çıktım bebeğim kakasını yemiş miğdesi yıkandı 2270kg doğarak dünyaya geldi. Şuan küvezde 1 hafta kalacak sonra inşallah evimizde :)) ilk doğumum normaldi bu bebeğim sezeryan ile gelmek istedi sezeryandanda korkmayın ikisini de yaşayan gören biri olarak söylüyorum ki benim açımdan sezeryan daha kolaydı. Böyle bir doğum Aslan hayal etmezdim lakin çok şükür bebeğim iyi ve sağlıklı bundan daha önemlisidir bence yok🥰🥰😍😍😍🙏