Tugrann-annesi0404 Arkadaşlar 2.5 ay oldu doğum yapalı şu an adet görmüyorum açıkçası tıbbi olarak korunmuyorum da. Siz nasıl korunuyorsunuz?
Nurr_22_22 Tugrann-annesi0404 prezervatif ve geri çekilme şeklinde korunuyoruz çünkü eşim askeri personel yılda 30 gün için doktorum spiral taktırmaya değmez demişti ama spiralle korunabilirsin
angel4545 Tugrann-annesi0404 öncelikle adet beklemeyin dikkat edin yumurta oluştuktan sonra kanla atılım oluyor bilirsiniz bence bı şekilde korunun 40 im çıktığında doktor kontrolüne gitmiş sakın ha ilişkiye girme hamile kalırsın yumurtan oluşmuş dedi ondan 15 gün sonrada adet oldum
Kukulikukuli12 Tugrann-annesi0404 40 ım cıkınca prezervatif ile devam ettik ilk dogum sonrası. 2.ye hamileyim bu sefer 3 aylık iğneyi sorucam doktora. Emzirenler kullanabiliyormuş
MirsT Tugrann-annesi0404 geri çekilme bir korunma yöntemi değil bebek istemiyorsanız onu bile kullanmayın korundugumu sanarken hamile kaldım . Kısmet tabi bu işler ama dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum zor atlatttım 3 yaşına girecek diğer çocuğum ama erken olmasını istemiyorsan güvenme
Khena Erkekler için bir iğne Varmış senelik duyan oldu mu hiç, bizim hormonlarımız alt üst zaten birazda onlar elini taşın altına soksalar mı ?
Kukulikukuli12 Mommy15 yok korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım. İsteğe baglı yani ama düzenli rgl olmama ragmen 9 ay hamile kalmadım bile 🤭😄
minik-02 Tugrann-annesi0404 valla canım bende ikizlerimden sonra sipiral taktım hemen artı geri çekilme ile korunuyorduk ama ona rağmen hamile kaldım 25 haftalık olduk Allah izin verirse bu sezeryanda baglaticam kendimi
Aybarssmom_ Şuan hamileyim deri altı implantı düşünüyorum ama karar vermedim henüz doktoruma da danışcam ilerleyen zamanlarda
Women_nur_ Aybarssmom_ Şöyle diyim tüpleri bağlama dan sonra en güvenilir yöntem implant fakat içinde çok fazla hormon olduğu için adeti kesiyo haplar ve ilaçlarla adet oluyosunuz söyleme den yapamadım 2 kız arkadaşım kullandı o yöntemi ve birisi adeti bitti çok zor geliyo diğeri de 3 ay adet göremedi ve kilo aldı.
Melike_4949 Tugrann-annesi0404 aradığım post, doğuma bir buçuk ay var korkuyorum hamile kalırım bebeğim büyümeden diye 😅
Aybarssmom_ Women_nur_ ay yok o zaman ya zaten çok kolay kilo alıyorum en iyisi evde kanki gibi takılmak galiba 😁😁
gizem-cbn Drygkhnoncl ben ketem danışanlarına sordum doğumdan 6 ay sonra yapıyoruz dediler emzirdiğimiz için vurmuyolarmış