Evett bende burda pozitif dogum hikayelerini okuyp banada nasip olur umarim diyordum cok sukur oldu:)cunku Panik Atak problemim var hatta son zamanlarda cok atak gecirmeye baslamistim. oncelikle oglumu normalde 17.11.2023 planli sezeryan ile alcaklardi 2 yil once gecirdgm miyom ameliyatndan dolayi normal dogum yasakti. fakat benm oglan 1 gun bekleyemedi:) 16si sabah 5 gibi suyum geldi hemen acile gittik tip fakultesinde dogum gerceklesckti . Yogun bakima aldilar tabi sancilarim git gide artmaya basladi suyum geldikce sancim artti doktorun oglen gelcegni soylediler saatler gectikce sancim sklasti panik atagi olan ben artik beni alin diye yalvariyordum neyseki saat snrm 12yi kac geciyordu blmiyorm beni aldilar spinal anestezi yapilirken asla hissetmedim damar yolu cidden daha cok aciyor. Sonrasnda bni yatrdilar ve uyusmaya basladim. O uyusmayla sanci gidince bana bi rahatlama geldi misss:) Osirada sey diyorm bebek ciksin bana sakinlestirici yapin cnku o kdr korkmusumki gordgm yormlardan hissedicem olarak dusunuyorum. Neyse ekip cok iyi guler yuzlu doktorum desen oyle hicbirsey hissetmedm sdc boyle gobegmi biri salliyo ama o kdr snra oglumu cikardilar cok kisa surede cikti ben sok😅dikim asamasina geldik doktorm diyo bak iyisin sakinlestirici verneyelim bebegn ckitigi anlari unutsn derken tamam dedm baktm cidden bisi hissetmiyorm sohbet muhabbet amelyt bitti:) suan minik beyle birbrmze aslmya clisiyoruz smdiden 4 kere yurudum bile:) darisi kavusmayi bekleyen tum Annelere ozellikle benm gibi panik atak anksiyete olanlara umut olsun 💙💙💙