Bal2024 Kızım 3 yaşında. 7 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde nasıl yapıcam dıye tedırgın olmuştum. Gurbetteyız ailelerden uzak eşim asker ilk çocukta çok zorlandım, tecrübeli olan anneler benı neler bekliyor 🌸
Sevvooi Bal2024 allah kolaylık versin. İki çocuğun yaş aralığını veya sizi neler bekliyor tecrübem yok ama gurbetin zorluğunu o kadar iyi biliyorum ki rabbim kolaylık versin inşallah. Benim eşimde asker batıya son 7 ayımız inşallah💕
kahvesever__ Bal2024 bende gurbetteyim kimsem yok yanımda oğlum 19 aylık kızım 2 ay 17 günlük ilk başlarda çok zorlandım ama alıştım sizde alışırsınız hiç korkmayın
hunilimom Bal2024 valla canım gurbette değilim doğup büyüdüğüm sehirdeyim ama gurbette gibiyim iki çocuğum var 3 yaş 2 ay var aralarında ilk bı kaç ay zorlanirsin iki çocuğa adapte olmakta ama sonrası kolay şuan büyük 4 buçuk olucak küçük 1 yaşında zaman akıp gidiyor
Bal2024 Sevvooi neredesiniz doğuda su an? Teşekkür ederim bu arada ınsallah kolay geçer plansız bır gebelik oldu 🌸
Havvakc Benim eşimde asker gurbetlik zor. Yanında tanıdığın kimsenin olmaması çok çok zor. Henüz hamileyim doğum yaptıktan 2 ay sonra tayinciyiz. Doğu ya belki eş götürülemeyen yere bile olabilir. Zaten zorlu bir süreç olan bu dönemler bizler için daha da zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevvooi Havvakc benimde tam tayin zamanına denk geliyor 10 gün önce gösteriyor ama uzayadabilir nasıl olcak bilmiyorum
Havvakc Sevvooi Temmuzda. Doğumda nisan sonu mayıs başı gibi. 🤦🏻♀️ Her türlü zor ya. Doğumu mu düşünelim bunu mu düşünelim baya yorucu. Ama güzel şeyler olması için dua etmekten başka çaremiz yok.