Dilosss05 Folikasite başladım kızlar sizce ne kadar sürede hamile kalabilirim (sizde kullanarak hamile kalan oldu mu?)🙃
kbryzb Dilosss05 ben 3 ay kullandım canım bittikten sonra ki ay hamile kaldım ama maalesef kimyasal gebelik oldu
Sevvooi smykll1 ilk gebeliğim 5 ay önce malesef sonlandı 14 haftalık kalbi durdu. Kendimi toparladıktan sonra tekrar karar verdim ve ilk aydan çok şükür tekrar hamile kaldım. Şuan 8. Haftamıza girdik
Sevvooi smykll1 ovülasyon testini kullanabilirsin hemen olsun istiyorsan. Yumurtlama gününü bulup o günleri değerlendirirsin.
smykll1 Erken gebelik Sevvooi erken gebelik testi aldım regle 9 gün var meraktan ölcem yapsam mı yapmasam mı bilemedim üzülmek istemiyorum artık
Sevvooi Kubraaa06 bi sebep malesef bulunamadı. Patolojide herşey normalmiş. Rahim filmi çektirdim bir sorun çıkmadı. Tarambofili paneli testi verdim. Pıhtılaşma sorunum var mı diye o da temiz çıktı çok şükür. Malesef bi sebebi yok. Burdan bi kaç kişiyle konuşmuştum onlarda da bir sorun çıkmamış sebebi bilinmiyormuş
gulsahgunees12 Sevvooi merhabalar benimde bebeğimin kalbi durmuştu her hangi bi sorun yoktu bi kaç ay sonra eşime varikosel olduğunu öğrendik buda bebeklerin kalbinin durmasına neden olabiliyormuş eşinizde bir doktora görünsün bence
mydeno13 Dilosss05 ben sadece bi ay kullandım 2. Hamileliğim hersey den midem bulandı ilaçları ble içmek istemiyorum
october kızlar folik asit gebeliği kolaylaştırmaz. ilk aydan olanlar tesadüftür, folik asit bebekte sinirsel problemler olmasın diye kullanılıyor
Enas2365 Dilosss05 folik asit kullanımının gebe kalmayı sağlayıcı veya kolaylaştırıcı bir etkisi yok. Sadece hamile kalırsanız bebeğinizin betin omurga rahatsızlığı olması riskini azaltır. Ben 1 yıl folik asit kullandım gebe kalmama bir faydası olmadı.
e_blue_sky_a Dilosss05 folik asit hamile kalırsanız bebeğin rahme tutunabilmesi için ve sağlıklı bir bebek olması için. Hamile kalmayla ilgisi yok. Lakin hamile kalana kadar kullanmalı ve ilk 12hafta 400mg
NovaVina_ e_blue_sky_a hamile kaldiktan 3 aylik olana kadar da kullaniyorsunuz. Gebe kalinca birakmiyorsunuz
Rozalii-67 e_blue_sky_a bu yorumu arıyordum gerçekten hamile kalmak için kullanılmasına şaşırdım ilk defa duydum ben 7 haftalık hamileyim bebeğin sinir sistemi için ve yerleşmesi için kullanıyorum