37+3 te 13.11.2023 tarihinde saat 9 daçatı muaynem ve normal muaynem vardı normal doğum istyorum doktorum çatı muaynemi yaptı ultrasonda baktı ve çocuğun.35. haftadaki kiloyla aynı oldugunu kilo almadığını hala 2800 gram. Olduğunu soyledi tabi ben korktum korkma. Üzerini giyin içeri gel. Konuşalım dedi. İçeri geçtim. Plasenta yaşlanması yani kireçlenmesi olduğunu ve oğluşumun beslenemedigini söyledi anemle gitmiştim muayneye ve bu hafta içerisinde çocuğu sezeryanla almanın doğru olacağını söyledi tabi ben. Normal doğum istedigim için 39 . Haftalara kadar bu şekilde beklemenin risk olduğunu ve zaten cocgun kanala girmediğini. Söyledi bende eşimle görüşmem gerek dedim eve geldim eşimi eve çağırdım görüştük oda beni sakinleştirdi tabi. Ara doktoru hayatım bugün gidelim. Alalım bebisimizi kucagimiza dedi. Sağlığı yerindeyken şansa birakmiyalim dedi aradım. Aynı gün ala bilecegini soyledi doktorum eşyalarınızı alın gelin dedi yemek yeme dedi saat 3 gibi gitik gorustuk yatisim yapıldı hemen. Serum bağlandı saat 5 buçuk ta sezeryana alındım belden iğne vuruldu. Ama hiç acımadı yattım esimide aldım ameliyathaneye sonra doktorum geldi. İşleme başlanmış hiç kesildiğini etiğini hisetmedim bende korkuyordum. Kesilirken hisedecegim diye ama. Hiç birşey hisetmedim hata doktora dedm hocam keserken haber verin aciyacakmi dedim ohoo. Biz çocuğu cikariyorz sen kesmekten bahsediyorsun dedi güldü hatta bana. Kesim biti bile dedi. Demesyle bebisim ağlama sesi geldi gosterdiler o anki mutluluk şaşkınlık. Sevinç. Herşey birbirine karışıyor 6 da bebişim çıktı 620 de ben odaya alındım . Şuan bebişim yanimda. Uyuyr ben onu izliyorum ve hala agliyarak yazıyorum. Şu satırları. Her güzelliğin bir cefası vardır. Ama sefası çok güzel 🧿🧿 sormak istediğiniz. Bir sorunuz varsa cevaplaya bilirim 😇🙏 biraz uzun oldu kusura bakmayın