Busrahmet zlemAbbasiTun bende o hastanedeyim Suna hanım doktorum 350₺ alıyor muayene ücreti Nst ye girmem gerektiğinde nasıl olacak hem 350₺ hem 60₺ nst ücreti mi vericem s Her hafta
zlemAbbasiTun Busrahmet evet cnm muayne parası 10 gün geçerli oluyor ama nst ye her bağladığından ödüyosun
zlemAbbasiTun Busrahmet evet cnm muayne parası 10 gün geçerli oluyor ama nst ye her bağladığından ödüyosun
zlemAbbasiTun Busrahmet evet cnm nst için ayrı alıyolar her girdiğinde ödüceksin muayne ücreti gibi değil bu 😏malesef
Omerhatice Prrensessanneesi ben ikk 20 lira odedim 10 guj kontrol suresi icinde gidincede 10 lira oduyordum cnm
desagr Prrensessanneesi 105 lira muayene ücreti, 41 lirada nst ücreti ödüyorum. Nstnin parasını her hafta alıyolar muayene ücreti de 15 günde bi veriyorum.
Tugbaa34 zlemAbbasiTun canım bende medıpole gıdıyorum Çamlıca subesı yenı açıldı fıyatlar kampanyalı istersen oraya gıdeblrsn
zlemAbbasiTun Tugbaa34 saol cnm ama bu hastane hem bana daha yakın hem doktorumdan memnunun çok teşekkür ederim ☺️