Merhaba kızlar ben ikili
Test için gittiğimde burun fazla görünmüyor dedi down sendrom belirtisiymiş 3 hafta sonra kesin gel dedi bi hafta oldu kanı da vereli daha gitmemize iki hafta var kan sonucu çıktı anlayan var mı acaba

Anlayan varsa lütfen yorumlayabilir mi 🤔🤭

Ozlemyasar böyle anlaşılmaz ki grafik oluyor ordan bakıyolar. Burnu küçük olabilir hemen kötü düşünmeye gerek yok.

Yani Şuan sadece böyle gözüküyor.3 doktor baktı ayrı ayrı onların en kademelisi 3 hafta sonra kesinlikle bana gel diyince korktum 😟 bide bi kızımın da başka bir hastalığı var doktordan da öyle şeyler duyunca kötü oldum🥺 @NewMomm1

Ozlemyasar Bazı doktorlar niye böyle ya sadece burunla anlaşılabilen bir şey değil ki bu. Sizi korkutmadan güzelce aktarsalar durumu ne var sanki. Burnu küçük olabilir burda ben başka gebeleri görmüştüm daha önce. Canınızı sıkmayın inşallah güzel hayırlı sonuçlarınız olur🌸 Bazı doktorlarımız işlerinde ne kadar uzman olsalarda anlatırken hassas olduğumuzu unutup en kötü ihtimali aktarıyorlar bize.

Evet gerçekten öyle maalesef 😟kaç
      Gündür ne yediğimden ne içtiğimden ne uyuduğumdan anladım😟çok teşekkür ederim size inşallah güzel sonuçlar alırım☺️kaç gündür sonucun çıkmasını bekliyordum dört gözle bu değerleri
      Görünce belki burdan riskli olup olmadığını anlayabiliriz dedim🌸@Newmomm1

Papp a 3.49 serbest beta HCG 11.9 çıkmıştı canım daha bir hafta oldum testlerim yeni yapıldı doktor çıkabilecek en düşük değer çıkmış testlerin temiz demişti sen kötü düşünme sakın testlerin kesin sonuç vermediğini doktorlarda söylüyor sen duanı et sadece üzme kendini de bebeğinide 🙏❤️

Ozlemyasar benımde ultrason da ense kalınlığı var diyip şüphelendi kan sonuçlarım da çok düşük ihtimal çıktı p.tesi ultrason var rabbim kımseyi korktuğuna uğratmasın hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin 🌹💐

@Tugceglne peki benim sonuç nasıl siz anlıyor musunuz?rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰🌸

@Smyra5858 bize de burun çok küçük görünüyor kemik görünmüyor dedi 3 hafta sonra kesinlikle gel diyince korktum biraz çünkü bnm bu profil de gördüğünüz kızım da rahatsız😟rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸

@Ozlemyasar canım ne söylesem boş olur hiç bir fikrim yok bu konu hakkinda ilk gebeliğim kimyasal oldu burdan araştırdım internetten araştırdım o süreçte psklojim o kadar bozuldu ki sana tek söyleyeceğim araştırma bakma hiç birşey e kesinlikle moralini bozma hiçbir konuda Rabbim en güzelini yazıyordur bizim için inşallah 🙏 birde doktorunu çok iyi seç bu konu çok önemli ❤️