Zzeyynep04 Merhaba hanımlar bebeğime kıyafet almak istiyorum ama can pahasına pahalı ve bir ürüne çok para vermektense hem uyguna çok çesit almayı düşünüyorum alan ve memnun kalan aynı zamanda site ismide olabilir.Bilgisi olanları yorumlarda bekliyorum🥺🙏
babylook Zzeyynep04 instagramdan aldım çogu kıyafeti bebetrendi bebemer bebeçocukreyonu bu 3 siteden aldım uygun fiyatlı hemde güzel ürünleri
e_blue_sky_a Zzeyynep04 ben organickid diye bir siteden aldım %100pamuk uygun güvenilir. Civilin mağazası güzeldi uygun şeyler var kadife polar vs. E bebeğe gitmedim henüz. Organickid de bebek bölümü var oraya bak. Kapıda ödemesi var. Atıyorum 5tane 0-3 alırsan 5te 3-6 al çünkü çok çabuk büyüyorlar komşumuzun 3300 doğan bebek 4ay geçti 6ayliklari giyiyor
Zzeyynep04 e_blue_sky_a biliyorum canım benimkide 2 gün sonra 5 aylık olucak bakıcam mutlaka tavsiyen için teşekkür ederim ☺️🙏
Remziye-karahan E bebek civil hellobaby bunların hepsini genelde hepsiburadada çok iyi indirimleri oluyo ben çoğu takımını indirimden aldım 100 110 130 gibi fiyatlara ama indirim takip etmek lazım 😊